Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στον Υδροχόο και στους Ιχθύς

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η ‘’Τ’ αγαθά κόποις κτώνται’’ Σελήνη σ’ όλο της το μεγαλείο.
Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στον Υδροχόο και στους Ιχθύς

by Stazomeli

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η ‘’Τ’ αγαθά κόποις κτώνται’’ Σελήνη σ’ όλο της το μεγαλείο. Βάζουμε στόχους, εργαζόμαστε σκληρά, τους πετυχαίνουμε και πάμε για ύπνο. Τι κι αν στερηθούμε κάποια πράγματα? Στο φινάλε, ο τελικός στόχος μετράει, κι ας είναι 5.000 έτη φωτός μακριά. Είστε σταθεροί με στις επιλογές σας (ότι κι αν αφορούν) και επιπλέον δε φοβόσαστε τη μοναξιά. Συγχαρητήρια, κερδίσατε τα πάντα, φροντίστε όμως και να μην χάσετε το νόημα της ζωής!

Σελήνη στον Υδροχόο

Μου θυμίζετε πολύ τους ‘’Free Willy’’ Τοξότες. Η ατομική σας ελευθερία προηγείται οποιασδήποτε απόφασης παίρνετε στη ζωή σας και το γεγονός ότι μπορεί να είστε σα τη μύγα μεσ’ το γάλα, σας ενθουσιάζει σε βαθμό κακουργήματος. Δύσκολα βγάζετε συναίσθημα, παρόλο που είστε κοινωνικοί. Μυστήρια τραίνα, αλλά και υπέροχα διαφορετικά!

Σελήνη στους Ιχθύς

Την φαντασία την αφήνουμε ελεύθερη, τα συναισθήματα είναι πλούσια και βαθειά, συμπάσχουμε τον κόσμο όλο και είμαστε έτοιμοι για ύπνο! Το ότι ταξιδεύουμε σε κόσμους άλλους με τα μάτια ανοιχτά να το θίξω? Το ότι χανόμαστε κομματάκι στην μετάφραση να το μαρτυρήσω? Ευτυχώς διαθέτετε ένστικτο που σώζει ζωές, αλλιώς…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved