Η Σελήνη σε Καρκίνο, Λέοντα και Παρθένο

Σελήνη στον Καρκίνο

Αγαπάτε τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς
Η Σελήνη σε Καρκίνο, Λέοντα και Παρθένο

by Stazomeli

Σελήνη στον Καρκίνο

Αγαπάτε τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς (το αρκουδάκι, θα το πάρετε μαζί σας, ή να το αφήσουμε εδώ να κοιμηθεί?). Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια σας κάνουν να νιώθετε Βασιλιάδες (τρέμε Λέοντα, κρατάω το τηλεκοντρόλ!). Δε θα αναφερθώ καν στο κλισέ που σας θέλει ευαίσθητους κι ωραίους. Το σκληρό περίβλημα τι το χετε άλλωστε? Για να μας φαίνεστε σκληροί κι απόμακροι πρίν πούμε ‘’καλημέρα’’!

Σελήνη στο Λιοντάρι

Χαρούμενο ζωηρό εφέντη, έχετε δίκιο! Δεν έπρεπε να έχω εγώ δίκιο, διότι αυτό θα πλήγωνε τα αισθήματά σας. Τι εγωίστρια που είμαι Θεέ μου! Δε σκέφτομαι καθόλου τους άλλους… Κι εσείς που είσθε τόσο ζωντανός, ανοικτός και φιλικός άνθρωπος, απογοητευτήκατε από την συμπεριφορά μου…

Σελήνη στην Παρθένο

Τακτοποιημένες σκέψεις και αισθήματα που δύσκολά εξωτερικεύονται (άμα λέω εγώ να σας βάλουν να κάνετε με ζόρι παρέα με τους Διδύμους, φωνάζουν οι αστρολόγοι…). Αγαπάτε τις λεπτομέρειες που μόνο εσείς προσέχετε, αλλά περί ορέξεως…φλάουτο! Δείτε μόνο το θεματάκι με τη γκρίνια που μπορεί να σας πιάσει και να μην αφήνει τους υπόλοιπους εμάς χωρίς πονοκέφαλο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved