Fiction Astrology: Εκπληκτική ολική έκλειψη του Ηλίου στο Τέξας

Η Ηλιακή Έκλειψη που θα γίνει στον Κριό, είναι ένα από τα πιο σημαντικά αστρονομικά γεγονότα της χρονιάς

Fiction Astrology: Εκπληκτική ολική έκλειψη του Ηλίου στο Τέξας

Δύο φίλες, η Bessy και η Elizabeth που ζουν στον Καναδά της Αμερικής συζητούν για την επερχόμενη Έκλειψη που θα γίνει 8 Απριλίου 2024 και θα είναι ορατή από το σημείο από το οποίο ζουν.

Elizabeth: Hey Bessy, έχεις ακούσει για την ολική έκλειψη του Ηλίου που θα λάβει χώρα στις 8 Απριλίου 2024;

Bessy: Oh, yes,το έχω ακούσει! Λένε ότι θα είναι το πιο σημαντικό αστρονομικό γεγονός της χρονιάς. Ανυπομονώ να το δω!

Elizabeth: Absolutely! Ξέρεις ότι θα είναι ορατή μόνο στη Βόρεια Αμερική, συγκεκριμένα στο Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά;

ECLIPSE-APRILE.jpg

Bessy: Πόσο εντυπωσιακό! Άκουσα ότι αναμένεται να το δουν πάνω από 31 εκατομμύρια άνθρωποι, με το Τέξας να είναι ο καλύτερος τόπος για να το βιώσει κανείς. Η πρόβλεψη καιρού εκεί είναι εξαιρετική!

Elizabeth: That’s right! Η έκλειψη ανήκει στον κύκλο Saros 139, ο οποίος περιλαμβάνει 71 εκλείψεις. Η επόμενη ολική έκλειψη του Ηλίου στον κύκλο Saros 139 θα λάβει χώρα στις 16 Ιουλίου 2186, με διάρκεια 7 λεπτά και 29,22 δευτερόλεπτα.

Bessy: Fascinating! Θυμάμαι την ολική έκλειψη του Ηλίου στις 29 Μαρτίου 2006, η οποία ήταν επίσης μέρος του Saros 139 και ήταν ορατή από το Καστελόριζο. Μάλιστα η πρώτη μου ξαδέλφη, η Αργυρώ, που μένει στην Ελλάδα είχε πάει εκεί για να την δει.

Elizabeth: Είναι απίστευτο πώς αυτά τα ουράνια φαινόμενα συνδέονται μέσω αυτών των κύκλων. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω την ολική έκλειψη του Ηλίου του επόμενου έτους. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία!

Bessy: Definitely! Ας βεβαιωθούμε ότι θα έχουμε τα γυαλιά μας για την έκλειψη έτοιμα και να σχεδιάσουμε ένα ταξίδι στο Τέξας για να παρακολουθήσουμε αυτό το απίστευτο γεγονός μαζί. Θα είναι αξέχαστο! Δεν συμφωνείς;

*Η κεντρική φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved