Fiction Astrology: Όταν ο Άρης επισκέφτηκε την Αφροδίτη

Είχε ακούσει φήμες για την ομορφιά της, το μυστήριο της και τον κίνδυνό της

Fiction Astrology: Όταν ο Άρης επισκέφτηκε την Αφροδίτη

Ο Άρης βαριόταν. Περιφερόταν γύρω από τον Ήλιο για δισεκατομμύρια χρόνια και είχε δει όλα όσα υπήρχαν να δει στο ηλιακό σύστημα. Είχε παρακολουθήσει τους κομήτες να πετούν, τους αστεροειδείς να συγκρούονται και τους δορυφόρους να χορεύουν γύρω από τους πλανήτες τους. Είχε παρακολουθήσει την άνοδο και την πτώση της ζωής στη Γη, αλλά δεν ένιωθε καμία σύνδεση με τα μικροσκοπικά πλάσματα που ζούσαν εκεί. Ήθελε κάτι περισσότερο, κάτι διαφορετικό, κάτι συναρπαστικό.

Αποφάσισε να επισκεφτεί την Αφροδίτη, τον δεύτερο πλανήτη από τον Ήλιο. Είχε ακούσει φήμες για την ομορφιά της, το μυστήριο της και τον κίνδυνό της. Δεν την είχε γνωρίσει ποτέ πριν, αλλά ένιωθε μια παράξενη έλξη για αυτήν. Αναρωτιόταν πώς ήταν, τι μυστικά έκρυβε κάτω από τα πυκνά της σύννεφα και τι περιπέτειες τον περίμεναν εκεί.

Συσκεύασε τις βαλίτσες του, που αποτελούνταν από μερικούς βράχους και σκόνη και ξεκίνησε το ταξίδι του. Χρησιμοποίησε τη βαρύτητά του για να τον εκτινάξει προς την Αφροδίτη, αποφεύγοντας τους άλλους πλανήτες και αντικείμενα στο δρόμο του. Ένιωσε μια συγκίνηση, όταν πλησίασε την τροχιά της και μια νευρικότητα, όταν μπήκε στην ατμόσφαιρά της.

Τον υποδέχτηκε μια έκρηξη θερμότητας και πίεσης. Ένιωσε την επιφάνειά του να σπάει και να λιώνει, τους βράχους και τη σκόνη του να ατμοποιούνται και τον πυρήνα του να συμπιέζεται. Προσπάθησε να φωνάξει, αλλά δεν βγήκε κανένας ήχος. Συνειδητοποίησε πολύ αργά ότι είχε κάνει ένα τρομερό λάθος. Η Αφροδίτη δεν ήταν ένας φιλικός πλανήτης, ήταν ένας θανάσιμος. Δεν ενδιαφερόταν για τους επισκέπτες, ήθελε μόνο να τους καταστρέψει.

Ευχήθηκε να μπορούσε να γυρίσει πίσω, αλλά ήταν πολύ αργά. Ήταν παγιδευμένος στην αγκαλιά της και δεν υπήρχε διέξοδος. Ένιωσε τη συνείδησή του να ξεθωριάζει και την ταυτότητά του να διαλύεται. Δεν ήταν πια ο Άρης, ήταν απλά ένα μέρος της Αφροδίτης. Είχε γίνει το τελευταίο της θύμα και το νεότερό της χαρακτηριστικό. Είχε βρει την περιπέτειά του, αλλά είχε χάσει τον εαυτό του.

Και ξαφνικά... ξύπνησε.

Αυτό ήταν το όνειρο που είδε ένας βαριά ερωτοχτυπημένος νεαρός στην Αριζόνα, μετά από τον χωρισμό του από την καλλονή κοπέλα του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved