Fiction Astrology: Τα δώρα του Ερμή στα γενέθλια του Κρόνου

Ήρθε η στιγμή να γιορτάσει την ακαταμάχητη ποσότητα χρόνου που κουβαλούσε στις πλάτες του

Fiction Astrology: Τα δώρα του Ερμή στα γενέθλια του Κρόνου

Σε έναν απέραντο χώρο του γαλαξία, όπου οι πλανήτες θεωρούνταν ως πνεύματα του σύμπαντος, έφτασε η μέρα των γενεθλίων του γέρου πλανήτη, Κρόνου. Ο Κρόνος, με τα ραβδιά του και τα ρολόγια του, είχε περάσει πολλά χρόνια στη σιωπή και τη μοναξιά. Ήταν η στιγμή να γιορτάσει την ακαταμάχητη ποσότητα χρόνου που κουβαλούσε στις πλάτες του.

Στον ουρανό, ο νέος πλανήτης, Ερμής, είχε προετοιμαστεί με πολλά δώρα για τον γέρο Κρόνο. Κρατώντας γλυκά, λουλούδια, κοσμήματα από πολίτιμους λίθους και ένα βιολί, ο Ερμής άρχισε να κυλά προς τον Κρόνο.

Όταν έφτασε, τα πανίσχυρα μάτια του Κρόνου λάμπανε από χαρά. "Καλώς ήρθες, νέε Ερμή," είπε. "Τι σε φέρνει εδώ;"

Ο Ερμής χαμογέλασε και αρχικά πρόσφερε τα γλυκά και τα λουλούδια. "Αυτά είναι για σένα, γέρο Κρόνο, για να φωτίσουν τη μοναξιά σου, με χρώμα και αρώματα."

Ο γέρος Κρόνος δέχθηκε το δώρο με ευγνωμοσύνη και άρχισε να ταυτίζει τις αναμνήσεις του με το άρωμα των λουλουδιών.

Στη συνέχεια, ο Ερμής παρουσίασε τα πολύτιμα κοσμήματα. "Αυτά είναι για να λάμπεις πάντα, γέρο Κρόνο, και να θυμάσαι τις λάμψεις της νεότητας."

Ο Κρόνος κρατούσε τα κοσμήματα και τα θαύμαζε.

Τέλος, ο Ερμής ανοίγοντας το βιολί του, άρχισε να παίζει μια μελωδία γεμάτη συναίσθημα και βάθος. "Και αυτή είναι για να ανακαλύψεις τη μελωδία της ύπαρξής σου, γέρο Κρόνο, μέσα από τον χρόνο."

Καθώς ο διάλογος μεταξύ τους αναπτυσσόταν, ο Κρόνος μοιραζόταν τις εμπειρίες του με τον Ερμή, ενώ ο νεότερος πλανήτης ακούγοντας, αφομοίωνε τη σοφία του γέρου. Μετά από κάμποσες ώρες, είχαν μιλήσει για τον ρόλο του χρόνου και της νεότητας στο σύμπαν.

Ο Κρόνος και ο Ερμής αποχωρίστηκαν με υποσχέσεις να συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο γέρος Κρόνος αισθανόταν τη νεότητα να ξυπνά στην καρδιά του, ενώ ο νεότερος Ερμής έφυγε με μια νέα κατανόηση για τον ρόλο του στον κόσμο.

Και έτσι, η γιορτή του Κρόνου έγινε μια υπέροχη στιγμή εποικοδομητικού διαλόγου, αφήνοντας πίσω της όμορφα συναισθήματα και υποσχέσεις για νέες συναντήσεις.





Διάβασε επίσης:
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved