Πρωτοχρονιά και Ανάδρομος Ερμής... OMG!

Ο Ανάδρομος Ερμής ανακατεύεται με την Πρωτοχρονιά και φρικάρουμε...

Πρωτοχρονιά και Ανάδρομος Ερμής... OMG!

Ναι, είναι η απάντηση!
Μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο και μόνο που σκέφτομαι να περνάω τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τον Ερμή να καραδοκεί πάνω από το κεφάλι μου να δει πότε θα σηκώσω το τηλέφωνο να μιλήσω, ή πότε θα ανοίξω το στόμα μου να βγάλω μια κουβέντα για να την μπερδέψει κι αυτή.
Αμ με τα δώρα; Εκεί να δεις πανηγύρι!

Άλλο να ζητάς από την κοπέλα που σε εξυπηρετεί, άλλο να χτυπάνε στο ταμείο, άλλο να αμπαλάρουν κι αλλού να το δίνεις εσύ το δώρο! Θα καταλήξει η θεία Μάρω με το MAFIA III, να μην ξέρει σε ποια σκάλα του φούρνου να το βάλει.

Ο καλός σου, με ρόμπα χνουδωτή fleece χουχουλιάρικη, σε φούξια της τρέλας με καρδούλες λευκές κι η κολλητή σου με drone, να μην ξέρει, αν πρέπει να πατήσει τα κλάματα ή τα γέλια.

Το μόνο που ελπίζουμε είναι να ανταλλάξουμε σωστές ευχές, σωστά δώρα, να κρατήσουμε το στόμα μας και τις σκέψεις μας σε έλεγχο, πριν αφεθούμε και τα κάνουμε όλα μπάχαλο, ανακατεύοντας τους πάντες και τα πάντα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Α, ρε ανάδρομε! Κουραμπιέ να τρως και κιλό να παίρνεις! Μέχρι και τις 20 του Γενάρη, θα σε καταριόμαστε και θα το καταφχαριστιόμαστε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved