Η stazomeli απαντά σε ερωτηση συναστριας.

Η stazomeli απαντά σε ερωτηση συναστριας.

Έλαβα την προηγούμενη εβδομάδα ένα γράμμα..

Η stazomeli απαντά σε ερωτηση συναστριας.

by stazomeli

Έλαβα την προηγούμενη εβδομάδα ένα γράμμα (Ο Χριστός κι η Παναγία. Ακόμα βαζουν γραμματόσημα?) από την Μέλπω, η οποία με ρωτούσε εάν ταίριαζε με τον καλό της.

Η Μέλπω είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Λέοντα και ο Παυσανίας είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο τρέχα-γύρευε-η-μαμά-μου-δεν-είχε-ρολόι-όταν-με-γεννούσε.. Δε μου έδωσε περισσότερα στοιχεία, πέρα από μια φωτογραφία των δυο τους, όπου είχε βάλει τα κεφάλια τους μέσα σε μια καρδούλα.

Μέλπω μου η φωτογραφία με βοήθησε πολύ περισσότερο από το αν μου έδινες τις πλήρης ημερομηνίες, ώρες και τους τόπους γεννήσεων σας. Ποιος τις χρειάζεται άλλωστε?

Η πετυχημένη συναστρία εξαρτάται από το πόσο γατόνι είναι ο/η αστρολόγος σου!

Δεν χρειάζεται να υπολογίσω καν εκείνα τα στρογγυλά πράγματα, τα χωρισμένα με τις γραμμούλες με τα ιδεογράμματα μέσα σπαρμένα! Στα λέω όλα απλά κοιτώντας τη φωτογραφία!

Εσείς οι δυο έχετε λαμπρό μέλλον. Τα κεφάλια σας κάνουν εξαιρετική γωνία 120 μοιρών, έτσι όπως τα βλέπω να ‘’κλείνουν’’ αγαπησιάρικα στην φωτογραφία. Επίσης, μην ανησυχείς για τις άσπρες τρίχες στα μούσια του Παυσανία. Δεν γερνάει νωρίς επειδή είναι Αιγόκερως. Είναι μαλλί της γριάς.

Ελπίζω να σε καθησύχασα για το μέλλον της σχέσης σας.

ΥΓ. Την επόμενη φορά, ρίξε και καμία ημερομηνία, καμία ώρα γέννησης, έτσι για το χαβαλέ βρε κορίτσι…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved