Ο Κρόνος είναι ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού

Ο Δίας στον Ταύρο και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Ο Κρόνος είναι ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού

by Stazomeli

Χαράς το νέο θα μου πείτε και με το δίκιο σας. Ναι, αλλά Ζυγός, και Ταύρος έχουν αν το καλοσκεφτείτε έναν κοινό παρανομαστή: Μια γερή Αφροδίτη.

venus

Από δω το φέρνω κι από κει το πάω για να σας προετοιμάσω για το αυριανό άρθρο. Θα το διαβάσετε και με τη σειρά του, ο καθένας σας, ας πράξει τα δέοντα.

Πάντως για να μην σας αφήσω χωρίς πληροφορία, σας λέω ότι το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να πλυθείτε, να ξυριστείτε (οι monsieurs) και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας για κάτι ιδιαίτερο, κάτι που μπορεί να σας ‘’πυροδοτήσει’’ με πολλά συναισθήματα.

Nept

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, σκεφτόμενη την παρέα Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα, σκέπτομαι ότι εκείνος ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς αρχίζει να με τρομάζει κομματάκι. Είναι αρκετά ισχυρός και στο σπίτι του, αλλά με τρόπο που αισθάνομαι σα να μπαίνει ο Κόμης Δράκουλας στον Πύργο του ένα πράγμα.

saturn

Ο Κρόνος στον Ζυγό, μπορεί να είναι ισχυρότατος και να παιδεύει τόσο, όσο να με ακούει όλη η γειτονιά από την …. καλοπέραση, αλλά θα επιμείνω ότι εκείνος ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς είναι ύποπτος. Δε λέω, φέρνει και πολλά καλά, αλλάζει αξίες, ιδεώδη, κάνει τους ανθρώπους πιο δεκτικούς και το συναίσθημα βρίσκει επιτέλους τρόπους έκφρασης.

Από την άλλη όμως, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να μην παρασυρόμαστε από εφήμερα καλούδια και να μην ξεχνάμε την απτή πραγματικότητα και τα δέοντα που οφείλουμε να πράξουμε για να είμαστε σε συνεχή επαφή μ’ αυτήν.

Όσον αφορά τον Δία στον Ταύρο, δε θα σχολιάσω και πολύ: Έλα καλέ μου να σου δείξω προς τα πού ...πέφτουν οι απολαύσεις…

Επιμένω: στάχτη στα μάτια σας ρίχνω. Τίποτα από όσα διαβάσατε δεν σας προετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο που έρχεται…. Υπομονή mes cheries μέχρι αύριο…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved