Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Καρκίνο σαν γυναίκα;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Καρκίνο σαν γυναίκα;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στον Καρκίνο, η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

  • Χωρίς να υπάρχει λόγος, με θερμοκρασία άνω των 25 βαθμών Κελσίου, προσγειώνεται μια ζακέτα στους ώμους σου και μια κουβερτούλα στα γόνατα σου. Είναι για να μην κρυώσεις! Έτσι θα σε άφηνε?
  • Κάθε, μα κάθε συνάντηση φίλων πρέπει να γίνεται στο σπίτι της, ή έστω στο μπαράκι που έχει κάνει δεύτερο σπίτι της. Ξέχασα να αναφέρω ότι, όπου πάει προσπαθεί να το μετατρέψει σε σπίτι της!
  • Στον έρωτα βαδίζει βραδέως, αλλά αν την δεις να χώνεται κάτω από τα μαξιλάρια και να αρνείται να βγει, έχει πληγωθεί και θα κάνει μερικούς αιώνες σε ένα παράλληλο σύμπαν μέχρι να συνέλθει. Άντε να την πείσεις να βγει από το καβούκι της. Σωθήκαμε...
  • Φοράει σχεδόν πάντα ένα αθώο ύφος και σου τρέφει την αυτοεκτίμηση κρεμάμενη από εσένα. Έτσι σε ξεγελάει για της κάνεις τα χατίρια, τα οποία αν της τα χαλάσεις, θα μεταμορφωθείς αυτόματα σε ένα τέρας που θα σιχαίνεται τον εαυτό του. Συγχαρητήρια, έπεσες στην παγίδα της!
  • Θυμάται όσα κι ένας ελέφαντας! Καλά θα κάνεις να μετανοήσεις για τα λάθη σου, γιατί εσύ μπορεί να ξεχάσες ότι στην πρώτη δημοτικού την αποκάλεσες ''χαζούλα'', αλλά εκείνη δε το ξέχασε ποτέ και μάλιστα βάσισε την πρώτη της ψυχοθεραπεία, πάνω σε αυτόν τον χαρακτηρισμό! Σα δεν ντρέπεσαι!

Πέρα από τα αστεία όμως, πιο τρυφερή καρδιά δεν θα βρεις πουθενά! Αγκάλιασέ την όπως της αξίζει και δέξου την όπως είναι!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved