Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στους Διδύμους σαν γυναίκα;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στους Διδύμους σαν γυναίκα;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στους Διδύμους, η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

  • Η Αφροδίτη αυτή έχει το δικό της χαρακτήρα, τον οποίο και της είναι αδύνατο να κρύψει. Την βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά ότι είναι επιρρεπής στο να βαριέται εύκολα και γι’ αυτό άλλωστε προτιμάει το δρόμο με τα πολλά μονοπάτια. Αν το καταλάβεις, το αποδεχτείς εξ’ αρχής και συμφωνήσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς της, θα φτάσεις μαζί της στα όρια που μπορεί να πιάσει η σχέση σου μαζί της.
  • Είναι πολυλογού, είναι εξαιρετικά περίεργο ον κι επειδή έχει πολύ γρήγορη σκέψη, μπορεί να δει 100 απαντήσεις μπροστά της και να επιλέξει εκείνη που τη δεδομένη στιγμή την βολεύει περισσότερο. Δε σημαίνει ότι ψεύδεται, σημαίνει ότι δεν έχει όρεξη για μπελάδες, δεν μπορεί και δε θα κάτσει να σκάσει για κανέναν και τίποτα. Η φιλοσοφία της για τη ζωή είναι απλή: ζήσε όσο πιο όμορφα μπορείς, ζήσε όσο πιο ανώδυνα μπορείς.
  • Οι φίλοι της είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της. Λατρεύει τους ανθρώπους, την ανθρώπινη επαφή! Επιζητεί, για παράδειγμα, να την πάρεις το πρωί, να δεις τι κάνει, θα σε πάρει για να σου ζητήσει συμβουλές και πίστεψέ με, αυτό το συναίσθημα που θα σου δημιουργήσει η ανάγκη της να σε χωρέσει στη ζωή της, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα κι από βασιλιάς!
  • Ούτε η ίδια η Αφροδίτη στους Διδύμους δεν είναι σε θέση να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς αισθάνεται και για ποιον/α, όχι γιατί είναι αδιάφορη ή αναίσθητη, αλλά γιατί είναι πολύ εγκεφαλική για να κάνει τόσο μεγάλη βουτιά στα βαθιά νερά του συναισθήματος. Ίσως, λοιπόν, να μην είναι ο τύπος ανθρώπου που θα ζηλέψει μέχρι αηδίας ή θα χαράξει τατουάζ με το όνομά σου (ή το αυτοκίνητο σου για να σε εκδικηθεί), αλλά από την άλλη, αυτό δεν είναι κι απαραίτητα κακό, έτσι;
  • Είναι απίστευτα μπριόζα, σκερτσόζα και φλερτάρει non stop. Κι αν, πάλι, αυτό το τελευταίο (non stop flirting), σου δημιουργεί ανασφάλειες, αυτές είναι δικό σου πρόβλημα, να το χαίρεσαι! Δεν έχει απαραίτητα το Διάολο μέσα της! Βέβαια... Δε θα πάρω όρκο γι’ αυτό, μιας κι είναι αφόρητα sexy! Το έχεις παρατηρήσει;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved