Οι Κριοί και τα δώρα τους…

Σε ένα παιδί του Άρη, θα πας σοκολατάκια?

Οι Κριοί και τα δώρα τους…

by Stazomeli

Χμμμμ… Ναι, εάν είναι από εκείνα με το ginseng ή κάποιο είδος πιπεριού. Κι αν σκέφτεσαι να τους τρατάρεις ένα γλυκό, καλύτερα να είναι κάποιο χορταστικό, με πολλές θερμίδες και πολλές γεύσεις. Τους αρέσουν τα άκρα και μη φοβάσαι για τις συνέπειες. Ο γρήγορος μεταβολισμός τους και η αγάπη τους για τα σπορ, θα εξολοθρεύσουν την εχθρική θερμίδα!

sports1

Σε έναν άντρα Κριό, θα έκανα δώρο ένα γρήγορο αυτοκίνητο. Κάτι που να τρέχει και να μην σταματά. Επειδή όμως κατανοώ το δύσκολο του θέματος, θα του δώριζα ένα σουβενίρ από formula 1. Είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο θα βρείτε, αλλά θα πάρετε και πολλές ιδέες. Με την ίδια λογική, ένα εισιτήριο κάποιον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, θα ήταν πολύ καλή ιδέα.

Δε θα δίσταζα να του χαρίσω και ένα εισιτήριο για μια οργανωμένη περιπέτεια στη φύση, ή μαθήματα παρα-πέντε, ή οτιδήποτε θα εκτόξευε την αδρεναλίνη του στα ύψη! Επίσης δείτε αν θέλει κάτι για να ολοκληρώσει τον αθλητικό εξοπλισμό του.

parapente1

Για την Κριαρίνα, περίπου τα ίδια θα πρότεινα. Θα της έκανα δώρο μια συνδρομή σε ένα γυμναστήριο, θα την πήγαινα σε έναν αγώνα.

Από την άλλη, αν την πάτε ένα τριήμερο μια εκδρομή, το ίδιο όμορφα θα αισθανθεί. Μια απόδραση, ιδιαίτερα εάν είναι και έκπληξη, θα την ξετρελάνει!

Μιας και ο Κριός αντιπροσωπεύει το κεφάλι στο ανθρώπινο σώμα, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, θα ήταν επίσης μια πολύ καλή κίνηση. Και μια περιποίηση προσώπου, ακριβώς στην ίδια λογική κινείται!

facial1_copy

Αποφύγετε να τους καλοπιάσετε με δώρα που είναι είτε πολύ στατικά, είτε κοινότυπα. Οι Κριοί μπορεί για παράδειγμα να ερωτευτούν ένα πρωτότυπο gadget –ακόμα κι αν δεν έχει χρηστική αξία- αλλά δεν θα πετάξουν τη σκούφια τους αν τους χαρίσετε ένα πανέμορφο μπιμπελό (υπάρχουν ακόμη????!!!).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved