Η Γυναίκα Κριός.

Το ατίθασο άλογο είναι εδώ! Ανεξάρτητη, αγέρωχη, οπτιμίστρια.

Η Γυναίκα Κριός.

by Stazomeli

Εμπνέει τους άλλους με τη δύναμη της θέλησής της, μα και με την ικανότητά της να ηγείται και να ανοίγει..κλειστές πόρτες! Βιώνει όλα τα συναισθήματα στα άκρα και δεν συναντάει ποτέ και κανέναν στη μέση!

Τα λόγια δεν τα μετράει, αλλά ούτε και τις συμμαχίες. Δεν έχει και το πιο μελωμένο στόμα, μα ούτε και θα χάσει τον ύπνο της γι’ αυτό!

Δέχεται να ρισκάρει και ξέρει να χάνει. Θα τινάξει περήφανα το κεφάλι της και θα στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις. Όλα τα παίζει σε μια ζαριά. Ασυμβίβαστη και με έντονη την αίσθηση ότι πάντα έχει δίκιο, η γυναίκα αυτή, δεν είναι η πιο εύκολη και γλυκιά περίπτωση που θα μπορούσε κανείς να συναντήσει στο διάβα του.

Όμοια με το αρσενικό Κριάρι, είναι ανυπόμονη και επίμονη με μια ελαφρά παιδικότητα, που όμως μετατρέπεται εν ριπή οφθαλμού σε ένα αγύριστο κεφάλι, που θα γκρεμίσει τα πάντα, αρκεί να γίνει το δικό της. Δυστυχώς για εμάς τον άμαχο πληθυσμό, ο προστάτης Άρης της, την έχει καλά προικισμένη για να μπορεί να το κάνει…

Ένα από τα σημεία στα οποία η κυρία Κριός πρέπει να εστιάσει είναι η αναγνώριση των αναγκών των άλλων. Εκεί γενικότερα τα Κριάρια έχουν ένα θέμα: τείνουν να παραγκωνίζουν τους γύρω τους, είτε ακόμα-ακόμα, να αγνοούν τις ανάγκες τους. Η φωτιά του Κριού είναι τόσο έντονη, που πρέπει να μάθει να την περιορίζει, έτσι ώστε να γίνεται βιώσιμη και για τον περίγυρό τους.

Δίπλα σε μια τέτοια γυναίκα, δεν μπορεί εύκολα να….φυτρώσει ο οποιοσδήποτε άντρας. Χρειάζεται να έχει αποθέματα δύναμης (για να την γοητεύσει) και επιμονής (για να την κρατήσει) και φυσικά καλές αντοχές για να μπορέσει να σταθεί στο… ύψος των περιστάσεων!

Κύριοι, σας παρουσιάζω τη γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της, και η δύναμή της είναι παροιμιώδης! Ιδού η Κριαρίνα!

gaga_copy
jennifer-garner
emma-watson-
Alessandra_Ambrosio
ARIES
xena_1
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved