Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Ταύρο σαν... γυναίκα;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Ταύρο σαν... γυναίκα;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στον Ταύρο, η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

  • Είναι η Αφροδίτη που δεν εμπιστεύεται εύκολα! Όχι κύριε! Τα λόγια τα παχιά και τα μεγάλα, δεν κάνουν το κεφάλι της να γυρίσει για να σου χαρίσει ούτε ένα τόσο δα βλέμμα. Την εμπιστοσύνη, τη χτίζει με το χρόνο, με υπομονή και καρτερικότητα. Αν περάσεις το τεστ, θα σε κρατήσει για πάντα και θα σου δώσει μάλιστα και πολλούς καλούς λόγους για να μείνεις.
  • Οι απότομες κινήσεις δεν της αρέσουν. Τα άσχημα λόγια δεν είναι του επιπέδου της. Το γούστο της... δεν έχει ταίρι. Η ομορφιά είναι κομμάτι της φύσης της. Ξέρει να την αναγνωρίζει, να την επιλέγει, να την αναδεικνύει. Ούτε λόγος για ρούχα, διακόσμηση και τέχνη. Χωρίς καν να προσπαθήσει, γνωρίζει τι της πάει, τι είναι εύμορφο, τι είναι αριστούργημα.
  • Το πέρασμά της αργό, το βήμα της σταθερό, το πέπλο της βαρύ, η φύση της κτητική. Μην παίζεις παιχνίδια μαζί της, θα χάσεις. Ξέρει τι θέλει, πώς το θέλει, ξέρει πώς να το πάρει και να το διεκδικεί. Κυρίως όμως, ξέρει και πώς να το κρατήσει.
  • Σιχαίνεται τις αλλαγές. Λατρεύει τη σταθερότητα κι ίσως είναι δύσκολο για εκείνη να αλλάξει... έστω και χτένισμα.
  • Άγγιξέ την, κανάκεψέ την, περιποιήσου την και σκλάβα σου θα γίνει. Οι αισθήσεις της ποτέ να μην μείνουν ανικανοποίητες. Το καλό φαγητό, το ωραίο μασάζ, η πολυτέλεια, όλα αυτά την ευχαριστούν και τα επιζητεί. Είναι ον των αισθήσεων και της ύλης. Ως τέτοιο, έχει καλή σχέση με τα χρήματα και ξέρει πώς να τα κάνει δικά της!
  • Δεν είναι δύσκολος άνθρωπος. Δεν ζητάει πολλά, ζητάει λίγα και καλά. Μονάχα, μην την ανησυχείς χωρίς λόγο. Τους κύκλους της, μην ταράσσεις, την ησυχία της μην σπας. Σε αντάλλαγμα, θα σε βοηθήσει όσο μπορεί σε πρακτικά θέματα και δεν θα κουνήσει τη γη κάτω από τα πόδια σου. Τουλάχιστον όχι, αν δεν της δώσεις καλή αιτία.

Διαβάστε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved