Άντρας Κριός: Ο Ηγέτης

Η Δύναμη του Άρη που ανοίγει τον δρόμο, έφτασε…

Άντρας Κριός: Ο Ηγέτης

by Stazomeli

Όταν έχεις απέναντί σου έναν άντρα που χτυπάει κόκκινο χωρίς καν να προσπαθήσει πολύ, τότε ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν Κριό.

Μάτι κοφτερό, ξεσπάθωμα στο λεπτό, ωμή δύναμη που δεν γνωρίζει τύπους και τακτ, ανεξάρτητη και περήφανη φύση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του. Δεν μασάει τα λόγια του, δεν προσπαθεί να γίνει αρεστός, είναι ειλικρινής και ευθυτενής.

Μερικές φορές ο αυθορμητισμός του και η παρορμητικότητά του, μπορεί να σε προβληματίσουν. Χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν θελήσει κάτι, θα ξεκινήσει αμέσως να το υλοποιήσει, χωρίς καν ο ίδιος να ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο: Το αποτέλεσμα μπορεί και να του είναι αδιάφορο μετά από λίγο, διότι το επουσιώδες είναι η ίδια η ιδέα του να ξεκινήσει κάτι καινούργιο!

Ο Κριός είναι πρωτοπόρος, είναι εκείνος που ανοίγει με δύναμη το δρόμο για όλους τους υπόλοιπους. Στη δική του τόλμη στηρίζονται πολλές κατοπινές κατακτήσεις. Ξεροκέφαλος και ανθεκτικός, προικισμένος με αποθέματα δύναμης, αντέχει να ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά ως εκεί!....

Τα Κριάρια, ενθουσιάζονται εύκολα, στρέφουν όλο τους το ενδιαφέρον σε ένα σημείο, βάζουν μπρός τις μηχανές και μετά….έρχεται η… βαρεμάρα. Αχ αυτή η βαρεμάρα! Αν δεν έχεις τον τρόπο να του κρατήσεις το ενδιαφέρον ζωντανό και να τον κρατάς σε εγρήγορση, τον Κριό ξέχνα τον! Η ανυπομονησία του είναι παροιμιώδης, επομένως εάν σας αρέσει ένας Κριός, οπλιστείτε με….υπομονή και επιμονή. Ότι λείπει από εκείνον οφείλετε να το έχετε σε περίσσευμα εσείς, για να μπορέσετε να κρατήσετε αυτόν τον άντρα.

Καλή αντοχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved