Πώς θα ήταν ο Άρης στους Ιχθύς... σαν άνθρωπος

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Άρης στους Ιχθύς... σαν άνθρωπος

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Άρης στους Ιχθύς, ποια θα ήταν η στάση του, ποια η συμπεριφορά και ο τρόπος που δρα και αντιδρά και ιδού που καταλήξαμε!

  • Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και βλήματα, απλά αγνοώντας τα. Είναι εκπαιδευμένος να προσπερνά τις πραγματικές, υπαρκτές συνθήκες στις οποίες είναι συνηθισμένος να ζει ο υπόλοιπος κόσμος (μα τι μπαναλιτέ!) και να δημιουργεί με μαεστρία τον δικό του ονειρόκοσμο, φτιαγμένο από αγάπη, αδελφοσύνη και αθωότητα. Εκεί ζει, εκεί θα ζει κι εκεί θα τον βρείς, αν ποτέ χρειαστεί να τον ψάξεις.
  • Όταν αγωνίζεται για κάτι, καλό θα ήταν, να ξέρει τι είναι αυτό. Μια τάση προς το γενικό και το αόριστο την έχει, αλλά είναι κρίμα να σκορπά την χάρη του δεξιά κι αριστερά, χωρίς να ξέρει το γιατί. Επίσης, οφείλει να γνωστοποιεί τον θυμό του, τα συναισθήματά του στους ανθρώπους γύρω του, οι οποίοι πάσχουν από την ατυχία να μην είναι μέντιουμ και να μην διαβάζουν βουλωμένα γράμματα. Το ξέρω ότι έτσι μειώνεται το δραματικό στοιχείο στη ζωή του, αλλά δυστυχώς έτσι είναι φτιαγμένος ο ποταπός τούτος κόσμος!
  • Με σεβασμό στις ευαισθησίες που έχει, πρέπει να εντοπίζει και να συνδέεται με πιο γήινα από αυτόν άτομα, ώστε να έχει μια σταθερά στη ζωή σου. Είναι απόλυτα θεμιτό να είναι ρομαντικός κι ευαίσθητος, αλλά το ότι το καύσιμο της ζωής του είναι το συναίσθημα τον καθιστά κομματάκι ευάλωτο στις καθημερινές, πρακτικές απαιτήσεις της ζωής ετούτης. Δε λέω, μπορεί να πιάσει στον αέρα το υψηλό νόημα που κρύβεται μέσα σε ένα φιλοσοφικό βιβλίο, αλλά αυτό δε θα αντικαταστήσει ποτέ το γεγονός ότι το σπίτι χρειάζεται σκούπισμα, ο σκύλος ξεψείριασμα και το αυτοκίνητο λάδι.
  • Μιας και με την πειθαρχία δεν τα παει καλά και οι περιορισμοί του φέρνουν ίλιγγο, θα πρότεινα απλά, να αυξήσει τις δόσεις αισιοδοξίας, συνδυαστικά με τις δόσεις σταθερότητας συναισθημάτων και όλα θα πάνε καλά. Καλά για αυτόν, καλά για εμάς, καλά να είμαστε να θυμόμαστε ότι αυτός ο Άρης, πού και πού πρέπει να προσγειώνεται! Στη ΓΗ! Όχι στον ΆΡΗ...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved