Οι Ιχθύες και τα αντικείμενα….

Τα φετίχ των Ψαριών… a la stazomeli…

Οι Ιχθύες και τα αντικείμενα….

by Stazomeli

Καθόμουν και σκεφτόμουν (ναι, για να σκεφτώ, κάθομαι, διότι όρθια δεν αιματώνεται καλά ο εγκέφαλος και παρουσιάζω κάτι κενά), ότι τα Ψάρια αγαπούν κάποια έπιπλα και κάποια αντικείμενα.

Το είχα πρωτοσυναντήσει στον γάτο μου αυτό: δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι, κι αν το έπραττε, έβαζε πλώρη είτε για την κουζίνα (μαμ) είτε για το σαλόνι για να αράξει στον καναπέ και να δει τηλεόραση. Ο γάτος έβλεπε ανελλιπώς Τόλμη και Γοητεία και ήξερε να μου πει την πλοκή καλύτερα κι από τη σεναριογράφο της.

Είμαι δε μάρτυρας περίπτωσης Ιχθύ φίλου που μόλις ακουμπήσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι, έχει φύγει για την ονειροχώρα μεμιάς. Κι ύστερα οι υπόλοιποι χτυπάμε κάτι Βαλεριάνες, έτσι βρε αδελφέ, για να πούμε ότι θα μας αγαπήσει και μας ο Μορφέας, αλλά που!

Στα φετίχ επομένως, προσθέστε και το μαξιλάρι. Μάλλον, όλα τα μαξιλάρια. Τα μαξιλάρια του καναπέ, του κρεβατιού και της κούνιας στην βεράντα. Α! Φυσικά προσθέστε και την κούνια την ίδια, διότι την κούνια ο Ιχθύς την θέλει. Το ‘’κούνια που σε κούναγε’’ κολλάει εδώ, αλλά επειδή διανύουμε περίοδο νηστείας, δεν θα πω κακία….

Δείτε στο video τον γάτο-ψάρι τώρα….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved