Τρίτη και 13.

Ο ανάδρομος Ερμής θα φταίει. Ξέρω εγώ.

Τρίτη και 13.

by Stazomeli

Ξεκίνησε ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό. Δυναμικά. Με μεγάλα και βαρύγδουπα βήματα πάει προς τα πίσω. Σιγά μην τον φοβηθώ. Έχω μεγάλη εμπειρία με ανάδρομους. Έχω επιβιώσει όλων. Ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις για το τίποτα, καυγάδες, καθυστερήσεις, ......λάθος αποτελέσματα.

puzzled1

Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις για γενική αίματος και να σου λένε ότι το…… PSA του προστάτη σου βγήκε υψηλό? Στην αρχή στενοχωρήθηκα είναι η αλήθεια, αλλά μετά απόρησα για ….ποιανού τον προστάτη έκλαιγα…

Ξέρεις τι είναι να έχεις χάσει εδώ και τρείς μήνες το σκουλαρίκι σου, να έχεις φάει τον καναπέ, τα χαλιά σπιθαμή προς σπιθαμή, το αυτοκίνητο, το κρεβάτι, τα μαξιλάρια, για να το βρεις τελικά χωμένο σε μια τσάντα? Α, έχει και τα καλά του ο ανάδρομος. Λειτουργεί κομματάκι σαν τον Άγιο Φανούριο (μεγάλη η χάρη του)!. Σου επιστρέφει τα χαμένα. (λες να πιάνει και με την εφορία αυτό? Να μου επιστρέψουν κάτι λεφτουδάκια που μου πήραν με κάτι γελοία προσχήματα-βλέπε κρίση και extra φόρους?).

Ο Ερμής λοιπόν, θα αρχίσει να μπαίνει και στον Ιχθύ κατά το τέλος του μήνα. Εκεί θα περάσουμε καλά. Κάθε επικοινωνία θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Εκείνο του αιθέρα. Πλέον δεν θα μπαίνουμε στον κόπο να βριστούμε, θα πετούν κεραυνούς τα μάτια μας και το στόμα θα παραμένει κλειστό. Είναι το φαινόμενο του ‘’μουγγοκηπίου’’. Στο μυαλό μας θα γίνονται μέν όλες οι ζυμώσεις, αλλά δεν θα τις επικοινωνούμε προς τα έξω. Οι άλλοι, θα καλούνται να μαντεύουν τα πάντα, κι αν τα καταφέρουν έχει καλώς, εάν όχι, θα είναι πάντα δικό τους το πρόβλημα και ποτέ δικό μας.

Αρχίζω να συνηθίζω επικίνδυνα τους ανάδρομους. Σε λίγο θα πάθω ανοσία. Πείτε μου γιατρέ μου: Είναι φυσιολογικό???

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved