Ανάδρομος Ερμής στον Κριό και κάτι τρίγωνα στη Γη…ΝΑ!...

Λοιπόν! Προλάβετε να διαβάσετε και να πράξετε …πρίν ...χαλάσουν τα μηχανήματα και τα κομπιούτερ σας με τον …οπισθόδρομo που μας έρχεται!

Ανάδρομος Ερμής στον Κριό και κάτι τρίγωνα στη Γη…ΝΑ!...

By Stazomeli

Από πού να την πιάσω αυτή την εβδομάδα δεν ξέρω. Από τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό (επικοινωνία μηδέν με πολύ τσαμπουκά?) ή να επικεντρωθώ στα τρίγωνα ιδιομοιρίας Αφροδίτης, Άρη, Δία, Πλούτωνα?

Ας τα πάρω ένα-ένα: Ο Ερμής αποφάσισε για ακόμα μια φορά να μας ερεθίσει τα νεύρα (μα γιατί? Αφού υπάρχει η κυβέρνηση γι αυτό) και παίρνει ανάποδες βόλτες, ξεκινώντας από τον Κριό για να φτάσει στους Ιχθύες μέχρι τις 4 Απριλίου. Δηλαδή στην αρχή ην το χάος και μετά η άβυσσος. Πως αλλιώς εξηγείς έναν Ερμή παρορμητικό που σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε εσωστρεφή νεανίσκο?

Mercury_Retrograde

Φυσικά για άλλη μια φορά θα προσέξουμε τα λόγια μας (με τον Ερμή στους Ιχθύς, θα σας πρότεινα να προσέχετε και τις σκέψεις σας), τα ραντεβού μας, τον επαγγελματικό μας σχεδιασμό, τις αγοραπωλησίες και τα μεταφορικά μας μέσα. Να υπενθυμίσω στις αγαπητές κυρίες να αποφύγουν πειραματισμούς με νέα προϊόντα για να μην καταλήξουν π.χ. με πορτοκαλί ανταύγειες στα μαλλιά αντί για ‘’ένα ωραίο φλογερό κόκκινο’’.

Από την άλλη μεριά, mes petits, τούτη η εβδομάδα μας επιφυλάσσει και μερικά δωράκια. Από σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την θετική επίδραση ενός μεγάλου τριγώνου ιδιομοιρίας που σχηματίζουν η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Πλούτωνας στα γήινα ζώδια των Ταύρου, Παρθένου και Αιγόκερου. Προσθέστε κι από τις 13 του μηνός μια Σελήνη στον πυρινο Τοξότη, κι ήρθε κι έδεσε η συνταγή! Αυτές οι χαρούμενες όψεις κορυφώνονται την Τετάρτη, οπότε, αμοληθείτε για να τις αξιοποιήσετε!

Οργανώσετε κατ’ εξαίρεση εκείνες τις ημέρες επενδυτικές προτάσεις, ερωτικά ραντεβού, φιέστες και ξεφάντωμα! Κι όμως δεν παίζω με τον πόνο σας! Δίας και Πλούτωνας σε τρίγωνο ιδιομοιρίας, σας ανταμείβουν στο έπακρο όπως κι αν το δείτε. Προσοχή μόνο στις υπερβολές που μπορεί να κληθείτε μετά να πληρώσετε από το ταμείο (π.χ. κάνα δυο κιλάκια παραπάνω από γαστρονομικές κραιπάλες!).

Με Αφροδίτη και Άρη να συμμετέχουν στην χαρά, αγαπήστε και αγαπηθείτε (προσοχή στις ζήλειες μόνο) και μην ξεχνάτε ότι μια καλή Αφροδίτη μπορεί να βάλει και μερικά Ευρώ στην τσέπη σας (να δω από ποιανού άλλου θα τα πάρει!)…

Δεν έχετε παράπονο! Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολλά, διάφορα και σίγουρα όχι αδιάφορα…

Enjoy!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved