Ο Ιχθύς και τα σπορ του

Ακούγεται κάπως παράξενος ο τίτλος, αλλά έλα στη θέση μου και πες μου...

Ο Ιχθύς και τα σπορ του

Ακούγεται κάπως παράξενος ο τίτλος, αλλά έλα στη θέση μου και πες μου: έχεις απέναντί σου ένα Ψάρι, σε κοιτάζει. Είναι ζώδιο του νερού, το λένε Iχθύ, τι θα του πρότεινες λοιπόν να κάνει;

Φυσικά …να πάρει τα βουνά και κατέβει τα λαγκάδια λέω εγώ, αλλά κύριοι- ας σοβαρευτούμε-τι;!

Το ψαράκι το καλό, το βαπτίζουμε στο νερό (θάλασσα ή πισίνα δεν έχει σημασία) και το αφήνουμε να χαθεί στην αγκαλιά του Ποσειδώνα. Θα κολυμπάει από εδώ, θα κολυμπάει από κει και πριν το καταλάβει, θα έχει "φύγει" για άλλες πολιτείες.

Μιας και αναφερόμαστε όμως στα σπορ, εννοείται πως θα τους ταίριαζε κάθε σπορ του νερού. Πόλο, συγχρονισμένη κολύμβηση (που θέλει και καλλιτεχνική φλέβα), θα τους πήγαινε μια χαρά.

synchro1

Με την ίδια λογική θα τους πήγαινε και το πατινάζ, η ενόργανη (αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα πειθαρχούσαν στις στερήσεις της) και…. οι μακρινές βόλτες!

Μεταξύ μας, εγώ θα έβλεπα άνετα πολλά Ψάρια και στον αέρα. Γνωρίζω μάλιστα Ψαράκια που το να πηδάνε στον αέρα με αλεξίπτωτο (όταν θυμούνται να το φοράνε) τους αρέσει τα μάλλα. Εγώ αυτό κύριοι, το ονομάζω άγνοια κινδύνου, αλλά δεν το κάνω θέμα, Ψάρια είναι αυτά.

Κι επειδή δεν κρατιέμαι και θα το πω, η μεγαλύτερη απόλαυση των Ιχθύων είναι το ‘’άντε γεια, δεν είμαι εδώ’’. Κοινώς, τα Ψάρια είναι εφοδιασμένα με ένα διαβολοτσιπάκι που τους επιτρέπει να ξεφεύγουν από τον πλανήτη μας, το γαλαξία μας και να τα ταξιδεύουν σε άλλα σύμπαντα παράλληλα με διαλογισμό και μη, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι ψηνόμαστε με τα μικρά και τα ασήμαντα της κάθε μέρας.

Μεταξύ μας, αυτό το σπορ το ζηλεύω! Μα τον Τουτάτη! Είναι απίθανοι αυτοί οι Ιχθύες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved