Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σαν... γυναίκα;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σαν... γυναίκα;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

Δεν είναι εκδηλωτική και δεν θα με δεις να έχω έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Drama Queen, μην με αποκαλέσεις ποτέ και μην με προκαλέσεις. Μπορεί να φαίνομαι ψυχρή, αλλά γελοία τουλάχιστον και άξια λύπησης, δε θα γίνω ποτέ. Επίσης, σωστά το μάντεψες, δε θα συρθώ στα πατώματα μαζί σου για να σου κάνω παρέα όταν είσαι στις μαύρες σου. Το πάτωμα είναι για χαλιά, όχι για εμένα. Ότι νιώθω, θα το πω με πράξεις, τα λόγια είναι για τους ποιητές.

Βάζω όρια. Ξέρω ποια είναι τα δικά μου, ξέρω ποια είναι τα δικά σου, κι υποχωρήσεις δεν κάνω. Κρατάς τις αποστάσεις που έχω θέσει κι όλα θα πάνε καλά. Αθέτησε αυτή την άτυπη συμφωνία και θα δεις για πότε σε μεταμορφώνω σε παγωτό.

Αγαπώ τον έλεγχο και δεν τον παραδίδω σε κανέναν και για κανένα λόγο. Θα πρέπει να είμαι μεθυσμένη ή να έχει χτυπήσει κομήτης τη Γη για να αποποιηθώ αυτό που μου είναι τόσο φυσικό. Είμαι όσο πιο νηφάλια γίνεται, επομένως, οι πιθανότητες να μην ξέρω τι μου γίνεται και πώς να πράξω, είναι μηδαμινές. Μη διανοηθείς να με αμφισβητήσεις, θα πονέσεις.

Μου αρέσουν τα όμορφα και ναι, ακριβά πράγματα. Δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να απολογηθώ για αυτό. Έχω φύση υλική, γήινη αν αγαπάς, ξέρω να εκτιμώ τα καλά πράγματα, μου ταιριάζουν. Τόσο απλά.

Είμαι ωφελιμίστρια. Επίσης δε θα απολογηθώ για κάτι το οποίο πολλοί πράττουν, αλλά λίγοι έχουν το θάρρος να παραδεχτούν. Ξέρω ακριβώς τι ή ποιος θα μου κάνει καλό, έλκω και επιδιώκω ανθρώπους που θα προάγουν τη ζωή μου και δεν θα την κυλήσουν μέσα στο δράμα. Οι προθέσεις μου είναι πάντα καθαρές και δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για τίποτα παραπάνω από το οφθαλμοφανές: θέλω να ζήσω όσο πιο όμορφα γίνεται, κι όχι να υποφέρω οικιοθελώς ή μη...

Διάβασε επίσης:

Εσείς ψηφίσατε τα ζώδια με τα οποία θα κάνετε τρέλες μέχρι τα βαθιά γεράματα

Εσείς ψηφίσατε τα ζώδια που έχουν το πιο σατανικό μυαλό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved