Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Τοξότη σαν... γυναίκα;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή της

Πώς θα ήταν η Αφροδίτη στον Τοξότη σαν... γυναίκα;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα η Αφροδίτη στον Τοξότη η εμφάνισή της, το στιλ της η ερωτική της συμπεριφορά και ο τρόπος που ελκύει και ιδού που καταλήξαμε:

Τίποτα δεν σταματά την από το να τριγυρνάει ευτυχισμένη και ανάλαφρη όπου εκείνη αγαπά. Αποζητά πάντα να περνάει όμορφα, γυρεύει ανθρώπους με θετική ενέργεια και διάθεση για εξερεύνηση, κίνηση, δράση. Μίλα της για σταθερότητα, ασφάλεια, μονιμότητα και θα την δεις να χαμογελάει καθώς θα... απομακρύνεται στο βάθος. Χάνει κάθε ενδιαφέρον όταν τα πράγματα παίρνουν μια πορεία, ιδιαίτερα όταν η πορεία είναι σταθερή κι αμετάβλητη.

Διαθέτει όραμα, περιέργεια, αυθορμητισμό, αγάπη για γνώση, νέες εμπειρίες, άπειρη διάθεση για φλερτ! Αυτό το τελευταίο τη βάζει και σε πολλούς μπελάδες, αλλά είναι κι εκείνο το στόμα της... το ανοίγει και της φεύγει... η αλήθεια σε δόσεις άφθονες και φαρμακερές!

Πεισματάρα όταν το θέλει κι επικριτική χωρίς να το επιδιώκει! Μπορεί με άνεση να ασκήσει κριτική, όχι όμως και να την δεχτεί! Είναι εγκάρδιος και γελαστός τύπος, αλλά στην στενοχώρια της, πρόσεξε πως θα την πλησιάσεις. Εκεί τα πράγματα σοβαρεύουν.

Μην της ζητάς εκείνο που δεν μπορεί να σου υποσχεθεί. Προτίμησε να αποδεχτείς την φύση της που δεν επιδέχεται χαλινάρια, καλούπια, κανόνες, υποταγή. Η ανεξαρτησία της είναι όλη της η περιουσία! Χωρίς αυτήν θα νιώσει να πνίγεται και να υποφέρει.

Μια τέτοια Αφροδίτη, δεν παγιδεύεται: σπάει τα δεσμά της και γίνεται... ανάμνηση!

Διάβασε επίσης:

Εσείς ψηφίσατε το ζωδιακό ζευγάρι που θα χωρίσει στον ένα μήνα σχέσης

Μπορούμε να μαντέψουμε πώς θα αντιδράσεις, αν μάθεις ότι καταστρέφεται ο κόσμος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved