Ο άνδρας Ιχθύς…

Τα μάτια του στάζουν γλύκα όταν το επιθυμεί και… μόλις έπεσες στα δίχτυα του!

Ο άνδρας Ιχθύς…

Τη γοητεία του, την έχει. Τα λόγια που πρέπει να πει τις κατάλληλες στιγμές που οι άμυνές σου θα έχουν γίνει βούτυρο, τα λέει. Ο τόνος της φωνής του, είναι μαγευτικός. Τα μάτια του στάζουν γλύκα όταν το επιθυμεί και… μόλις έπεσες στα δίχτυα του!

Έχει την απαιτούμενη διαίσθηση για να γνωρίζει κάθε φορά σε … τι νερά μπαίνει. Μην νομίζετε πως οι τρικυμίες είναι το καλύτερό του όμως. Ναι, είναι αλήθεια πως γοητεύεται από τις δυναμικές γυναίκες, μα όχι από εκείνες που θα του χαλάσουν…το όνειρο. Ο άντρας αυτός, χρειάζεται την ησυχία του, την ηρεμία του και όταν η συνταγή χαλάσει, την βάψατε!

Ο Ιχθύς θα αποσυρθεί στον ονειροκόσμο του, στον οποίο σημειωτέον, εσείς δεν έχετε πρόσβαση και θα πάψει να επικοινωνεί τα αισθήματά του με εσάς. Γι αυτό λοιπόν, προσοχή! Η δύναμη που ακούμε στον Ιχθύ πρέπει να έχει αρχή και τέλος και φυσικά, δεν παίζουμε ποτέ με τα αισθήματά του.

Μπορεί να μην είναι σκληρός ή τραχύς όπως π.χ. ο Κριός, μα τα δικά του όπλα, είναι…. ψυχολογικά. Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι δεν θέλετε να μπείτε σε έναν τέτοιον πόλεμο, γιατί ο νικητής έχει ήδη ανακηρυχτεί και είναι ο άντρας Ιχθύς! Όσο δεν μιλάει, όσο γλυκός κι αν είναι ο τόνος του, όταν ο άντρας αυτός εγκαταλείψει τη σχέση, εσείς θα κοιμάστε ακόμη στον 3ο ύπνο!

Γοητεύεται από κάθε τι όμορφο (ω, ναι! Το εννοώ: από ΚΑΘΕΤΙ), γι αυτό πρέπει να έχετε τα μάτια σας και την προσοχή σας στραμμένη επάνω του εάν δεν θέλετε να τον δείτε να αρχίζει να κολυμπάει σε άλλα λιμανάκια, …να εκεί, …πιο πέρα.

Στο τέλος της ημέρας όμως, ποια μπορεί να αντισταθεί στα αυτά τα δυο μάτια που σε κοιτάζουν με βλέμμα υγρό και λυγίζουν ακόμα και σίδερα...;;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved