Sex them UP!!!! Βαλεντίνος Ζυγός-Σκορπιός

Τι να κάνεις εάν ο Βαλεντίνος σου είναι Ζυγός-Ζυγίνα

Τι (μπορείς) να κάνεις εάν ο Βαλεντίνος σου είναι… Σκορπιός

Sex them UP!!!! Βαλεντίνος Ζυγός-Σκορπιός

by Stazomeli

Τι να κάνεις εάν ο Βαλεντίνος σου είναι Ζυγός-Ζυγίνα

Προσπαθείς εδώ και καιρό να αποπλανήσεις έναν Ζυγό/Ζυγίνα? Θέλεις να περάσεις μια αξέχαστη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου μαζί του/της? Ωραία! Ξέχασε ότι ήξερες και ανασκουμπώσου: Τον Ζυγό τον πλησιάζεις με τρόπους αβρούς (άσε κάτω το ρόπαλο), compliments, champagne και εκλεπτυσμένο γούστο.

shampagne23

Παιδιά της Αφροδίτης, αρέσκονται στο να ακούν γοητευτικά λόγια και να βιώνουν ρομαντικές καταστάσεις. Εάν υπάρχει κάτι που ο Ζυγός καταλαβαίνει, είναι σίγουρα το καλό γούστο. Εκτιμάει ο σύντροφός του να είναι ντυμένος elegantly, να έχει καλούς τρόπους, να είναι γλυκομίλητος και να τους φέρεται comme il faut.

Όμως, το αέρινο αυτό ζώδιο, μη σας ξεγελάει! Μπορεί να μεταμορφωθεί σε…τσουνάμι του sex όταν το πάθος του φουντώσει… Να είστε λοιπόν προετοιμασμένοι… ….και εγώ……… Σας προειδοποίησα.

tsoynami56_copy

Για να προσεγγίσεις ερωτικά τον Ζυγό και να τον κρατήσεις (αυτό κι αν είναι άθλος!), πρέπει να φανείς προσιτός –μα εκλεπτυσμένος-, δυνατός και επίμονος –για να πειστεί ότι τον επιθυμείς βαθιά- και φυσικά για να βιώσεις τη sexy του πλευρά μπες στο παιχνίδι που ο ίδιος ορίζει.

dreamstimefree_1723504_copy

Ο Ζυγός έχει μια έντονη επιθυμία να γίνεται αρεστός και μόλις το αισθανθεί, αφήνει να αναδυθει ελεύθερο όλο του το sex drive χωρίς φραγμούς και όρια …

Τι (μπορείς) να κάνεις εάν ο Βαλεντίνος σου είναι… Σκορπιός

Τολμώ να δώσω συμβουλές για Σκορπιούς? Είμαι μικρή κι ασήμαντη μπροστά σε αυτά τα ηφαίστεια…

Ne c est pas??? Αφού έχεις διαλέξει Σκορπιό για σύντροφο, ετοιμάσου για sex με την πλέον εκρηκτική ιδιοσυγκρασία. Ο παθιασμένος έρωτας είναι… το χόμπυ τους. Ο κύριος και η κυρία ‘’Μπαμ και κάτω’’ , δεν έχουν αναστολές στο sex (για εσάς πάλι δε ξέρω, αλλά είπαμε… ας προσέχατε).

trian

Μπλέκοντας με έναν Σκορπιό, δεν ξέρω εάν το ερωτικό κάλεσμα ήταν δική σας πρωτοβουλία ή δική του! Ο Σκορπιός έλκει σαν κολασμένος μαγνήτης και στη φωτιά του sex του καίει τα πάντα.

lingerie

Sexy εσώρουχα, άτακτα λόγια, μαύρη δαντέλα, σκοτεινό δωμάτιο και ένα κερί, είναι τα απαραίτητα που χρειάζεστε για εκείνη

την …Άγια ημέρα.

sexy_lingerie_sexy_chiffon_babydoll_very_beautiful_style1_copy_copy

Η μαύρη αράχνη του έρωτα και του πάθους που λέγεται Σκορπιός ρουφάει το μεδούλι από κάθε επίδοξο εραστή. Μα, άλλωστε, αυτό είναι που κάνει την εμπειρία του έρωτα μαζί τους αξέχαστη…

Το τραγούδι και ο χορός στο video που ακολουθεί τα λέει όλα ( black magic woman)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved