Οι πλανήτες και οι ημέρες

Δευτέρα: Ημέρα της Σελήνης .Όσοι έχετε γεννηθεί Δευτέρα, ανοίγετε

Οι πλανήτες και οι ημέρες

by stazomeli

Δευτέρα: Ημέρα της Σελήνης

Όσοι έχετε γεννηθεί Δευτέρα, ανοίγετε φύλλο μπακλαβά με χάρη και ευχέρεια που θα τη ζήλευαν 10 ζαχαροπλάστες. Είστε κυκλοθυμικοί και οι περισσότεροι σας έχουν απειλήσει περισσότερες από μία φορές ότι θα σας ανοίξουν το κεφάλι εαν πατήσετε τα κλάματα επειδή σας αγριοκοίταξε ο περιπτεράς.

Τρίτη: Ημέρα του Άρη

Ατρόμητοι και ανεξάρτητοι από τη φύση σας, είστε φυσικοί τσαμπουκάδες και η ενέργεια σας τρέχει από τα μπατζάκια. Κάντε μας τη χάρη και τρέχετε το τετράγωνο 5 φορές πριν τα ραντεβού μας, διότι μας σπάτε τα νεύρα με την υπερχειλισμένη αδρεναλίνη σας ή οποία μας λέρωσε τα χαλιά.

Τετάρτη: Ημέρα του Ερμή

Επικοινωνιακοί, εύστροφοι και φιλομαθείς. Γλώσσα δε βάζετε μέσα και όταν ήσασταν μικρά, μας πρήζατε με τις εκατοντάδες ερωτήσεις σας. Τώρα που μεγαλώσατε, αποκτήσατε 3 βασικές γνώσεις και μας ζαλίζετε τον έρωτα με τις παρατηρήσεις σας.

Πέμπτη: Ημέρα του Δία

Υπάρχει μια ωραιότατη νεοελληνική λέξη που περιγράφει άψογα την κατάστασή σας, αλλά το… comme il faut επίπεδο αυτής της στήλης, δε μου επιτρέπει να την επαναλάβω. Είστε τυχεροί, ...extra large τύποι, που δε χρειάζονται να προσπαθήσουν πολύ και μας τη σπάτε αφάνταστα. Να συνεχίσω????

Παρασκευή: Ημέρα της Αφροδίτης

Την αίσθηση του ωραίου, την έχετε. Καλλιτεχνικές τάσεις, έχετε. Πιτυρίδα, έχετε? Αν ναι, τιναχτείτε: φαίνεται. Προσέχετε μην γίνετε ναρκισσιστές και μας χαλάσετε την καλή εντύπωση που έχουμε για εσάς.

Σάββατο: Ημέρα του Κρόνου

Βρε γουρλήδες! Βρε ατιμούλια! Γιατί έχετε βγάλει όνομα στην πιάτσα? Επειδή είστε παιδιά του ελέγχου και του προγραμματισμού. Επειδή σε αντίθεση με τους Πεμπτογεννημένους, που είναι οκνηροί και τυχεροί, εσείς είστε παιδιά του μόχθου και του πόθου!

Κυριακή: Ημέρα του Ηλίου

Μα από πού να σας πρωτοπιάσω? Λαμπερά παιδιά της Κυριακής. Έχετε αυτοπεποίθηση, θάρρος και γοητεία. Το να έχετε γεννηθεί τέτοια μέρα, συγκρίνεται μόνο με τα Λιοντάρια (μεγάλη η Χάρη τους και η χαίτη τους).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved