SEX THEM UP!!! Βαλεντίνος Λεων και Παρθενος

Τι θα κάνεις στον/στην Λέοντα Βαλεντίνο σου

Τι θα κάνεις στον/στην Παρθένο Βαλεντίνο σου

SEX THEM UP!!! Βαλεντίνος Λεων και Παρθενος

by Stazomeli

Τι θα κάνεις στον/στην Λέοντα Βαλεντίνο σου

Καταρχάς θα τον παινέψεις! Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά όσες φορές μπορείς περισσότερο θα τον/την κάνεις να αισθανθεί ο ένας, ο μοναδικός. Δε θα υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από εκείνον ή εκείνην στο επίκεντρο της προσοχής σου. Πρόσεξε, διότι μια λιονταρίνα π.χ. δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ εάν όντας έξω για δείπνο γλυκοκοιτάξεις έστω και με πλάγιο αθώο βλέμμα άλλη γυναίκα!

ruby

Αυτή την προσοχή και το ηθικό ανέβασμα, θα το συνεχίσεις σε όλα τα στάδια του φλερτ και των περιπτύξεων. Πες της πόσο όμορφο πρόσωπο έχει, πες του πόσο πολύ σου αρέσει το στόμα του. Ο Λέοντας αγαπάει να ακούει τέτοια σχόλια. Φυσικά λόγω ημέρας, θα σου πρότεινα και ένα δώρο (οκ, ίσως αυτό που προτείνω να είναι κάπως υπερβολικό, αλλά αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα!).

roses

Στην ερωτικό πεδίο τα λιοντάρια χρειάζονται … φαντασία. Κυριολεκτώ! Χρειάζονται τη δική σου φαντασία για να απογειώσει την κάθε στιγμή. Γεμάτοι πάθος, δένουν θαυμάσια με συντρόφους που είναι διατεθειμένοι να παγιδευτούν στο παιχνίδι τους. Ένα δωμάτιο γεμάτο με καθρέπτες, ακόμα και στο ταβάνι, θα ενθουσιάσουν το λιοντάρι που λατρεύει το είδωλό του!

Τι θα κάνεις στον/στην Παρθένο Βαλεντίνο σου

Το πρώτο βήμα είναι να τον/την πλησιάσεις σωστά. Τον Παρθένο δεν τον ‘’απειλείς’’ ότι θα μπεις στα κατάβαθα της ψυχής του, ούτε θα τον αρχίσεις σε ψυχωτικά σχόλια του τύπου ‘’ξέρω τι κρύβεις’’. Αν μη τι άλλο θα κουμπωθεί, και να δω πως θα τον ξεκουμπώσεις. Και τα δυο φύλα, αγαπούν τις προσγειωμένες καταστάσεις.

Το δίλημμα που αντιμετωπίζεις με τον Παρθένο είναι: ‘’Πάει ο έρωτας και η λογική μαζί?’’. Η απάντηση είναι καταφατική μόνο όταν πρόκειται για εκείνον! Θα εκπλαγείς ευχάριστα όταν ανακαλύψεις πως ο Παρθένος είναι Terra Nova στο ερωτικό τερτίπι και το μόνο που χρειάζεται είναι…. σωστή αξιοποίηση!

fire_copy

Το ίδιο εγκεφαλικοί με τους Διδύμους, οι Παρθένοι θέλουν ένα λογικό πλησίασμα ακόμα και στον έρωτα. Επίσης μην εισβάλλεις στον χώρο του και του τα ανακατώσεις όλα! Κράτα το πάθος σου σε επίπεδα που μπορείς να ελέγξεις και προχώρα με υπομονή. Ο Παρθένος έχει ένα αργό φυτίλι που μπορεί μεν να αργήσει να πάρει μπρος, αλλά καίει για… ώρες!

Χαλάρωσέ τον με ένα μασάζ και σιγά σιγά προχώρα και σε άλλα … επίπεδα.

oil_copy

Χρειάζεται και λίγο παιχνίδι (σε καμία περίπτωση άγριο!) για να του τονώσεις το ενδιαφέρον και να παρασυρθεί σε ενα παθιασμένο ερωτικό ..χορό .. Αν χρειαστεί, παίξε το ρόλο της δύσκολης. Αυτό θα τον (ξε)τρελάνει!

kissing56_copy_copy

Καλή ιδέα είναι να παίξεις εσύ το ρόλο του sex icon: μην υποτιμάς ποτέ τη δύναμη που έχουν τα αισθησιακά εσώρουχα ή τα sexy φορέματα. Αν πάλι είσαι άντρας, πλησίασε την Παρθένο σου με περισσή σιγουριά και γοητεία και μην της αφήσεις κανένα περιθώριο … απόδρασης από την αγκαλιά σου…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved