SEX THEM UP! Δίδυμος και Καρκίνος

Τι θα κάνεις στον/στην Δίδυμο Βαλεντίνο σου.

Τι θα κάνεις στον/στην Καρκίνο Βαλεντίνο σου

SEX THEM UP!  Δίδυμος και Καρκίνος

Δίδυμος

Τι θα κάνεις στον/στην Δίδυμο Βαλεντίνο σου

val54

Ξεκίνα να μιλάς. Και όχι, δεν εννοώ να του αναλύσεις το βάθος-πλάτος-μήκος της οικονομικής κρίσης. Μίλησε του ερωτικά. Οι Δίδυμοι τρελαίνονται για…. λεξούλες. Μικρές, παιχνιδιάρικες… άτακτες. Πάρε τον από το χέρι και άρχισε να τον … ανεβάζεις με μικρά χάδια και ψιθύρισέ του στο αυτί τα κατάλληλα λόγια μέχρι να τον ρίξεις στο…. Ψητό.

Εξέπληξε τον! Οι Δίδυμοι αγαπούν τις εκπλήξεις κι επειδή βαριούνται σχετικά εύκολα, το παιχνίδι της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί κάλλιστα να ονομαστεί ‘’Μάντεψε τι θα (σου) κάνω μετά…’’. Δέσε του τα μάτια και βάλε τον να μαντέψει,

blindfold1

ξεκινώντας ένα ερωτικό παιχνίδι –που καλύτερα να μην έχει κανόνες και να παίζουν μόνο τα κορμιά !. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου και τα δάχτυλά σου και φυσικά τα δικά του. Βλέπεις, τα χέρια του είναι οι… κεραίες του. Ο Δϊδυμος, αγαπά να ψηλαφίζει και να ανακαλύπτει τον κόσμο με τα χέρια του και φυσικά με το κεφάλι του.

Εγκεφαλικό ζώδιο, που αγαπά τις εξερευνήσεις και αποζητά την εγρήγορση, θέλει να απογειώσεις τη sexy του πλευρά με πολλαπλά ερεθίσματα, έχοντας χαράξει στρατηγική!!! Ο Δίδυμος σε προκαλεί να ανακαλύψεις νέες πλευρές του έρωτα μαζί του, με μοναδικό όριο το … Σύμπαν!

Καρκίνος

Τι θα κάνεις στον/στην Καρκίνο Βαλεντίνο σου

Ξεκινάω από το βασικότερο όλων: Καρκίνος και άγνωστα νερά δεν πάνε μαζί. . Την συγκεκριμένη ημέρα μην ρισκάρεις να αγχώσεις τον Καρκίνο σου κλείνοντας δωμάτιο σε ξενοδοχείο 15 αστέρων, εάν εκείνος/η εκείνη δεν το ξέρει.

song_saa

Ο/η Καρκίνος θέλει καλόπιασμα και ταχτάρισμα! Ξεκινήστε (όπως και με τους Ταύρους) με ένα ωραίο δείπνο (queen.gr)και συνεχίστε με φιλάκια, τρυφερά υπονοούμενα, χαλαρούς ρυθμούς μέχρι… τον καναπέ!. Για αρχή, τον Καρκίνο δεν τον αρπάζεις από τα μούτρα, δεν του μιλάς άγρια και δεν τον κυνηγάς. Οι Καρκίνοι είναι ένα βήμα πιο διστακτικοί από ότι ίσως θα έπρεπε και καμιά φορά πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα για την συνέχεια! Το sex appeal του Καρκίνου παίρνει μπροστά μόλις η ατμόσφαιρα ζεσταθεί και νιώσει ότι αναπτύσσει κάποιον δεσμό μαζί σου.

happy-valentine-day-flower

Μόλις σε εμπιστευτεί και αισθανθεί άνετα, θα γνωρίσεις τον υπέροχο κόσμο που μόνο εκείνος ή εκείνη ξέρει να δημιουργεί.

Εδώ οι ρόλοι αντιστρέφονται: Ο/η Καρκίνος θα σε κάνει ευτυχισμένη/ο χωρίς καν να προσπαθήσει.

Μην ξεχνάς όμως ότι μπορεί να είναι πεισματάρης, αλλά εξαιρετικά δημιουργικός, εφευρετικός θα έλεγα…. σε πολλούς τομείς!

Από έναν Καρκίνο, να τα περιμένεις όλα!!!!

Δείτε και το video

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved