Sex them UP!!!! Βαλεντίνος, Κριός και Ταύρος

Πως θα ξετρελάνεις τον Βαλεντίνο σου εάν είναι…

Sex them UP!!!! Βαλεντίνος, Κριός και Ταύρος

by Stazomeli

ΚΡΙΟΣ

red12

Φουλ στο κόκκινο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: κόκκινα εσώρουχα, φλογερά κόκκινα χείλη (αν είστε γυναίκα)

και παίξτε με τον ακαταμάχητο Άρη τους. Φωτιά, πάθος, έκρηξη. Ο κυνηγός Κριός απολαμβάνει το κυνήγι και δεν θέλει να του

χαλάσετε τη συνταγή νιαουρίζοντας άσκοπα και να του τρώτε το χρόνο και την υπομονή του! Σκοπεύσατε και ΠΥΡ!!!!

Μην σκέφτεστε πολύ, μην μιλάτε πολύ. Τα λόγια είναι περιττά για έναν άνθρωπο στον οποίο θα έχετε ξυπνήσει το ωμό του πάθος. Παίξε με το πάθος του/της και …. εξαγρίωσέ τον. Η φλόγα θα φουντώνει μέχρι να…ξεσπάσει!

Μην ξεγελαστείτε και ξεκινήστε άκρατες τρυφερότητες διότι με Κριό/Κριαρίνα για Άγιο Βαλεντίνο, θα καταλήξετε να …κοιμάστε αγκαλιά με τον Μορφέα κι όχι με τον Κριό!

Τον Κριό τον ξεσηκώνουμε και απολαμβάνουμε το πρωτόγονο ένστικτό του με όλες μας τις αισθήσεις. Αν τον αφήσουμε να καταλαγιάσει, χάνουμε όλη του τη μαγεία!

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Ο ή η Ταύρος, δε θέλει πίεση και σπρώξιμο. Δεν είναι μόνο αγένεια σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό, αλλά κινδυνεύουμε να πετύχουμε τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκουμε: Να έχουμε απέναντί μας το βαρύ πυροβολικό του ζωδιακού, πεισμωμένο, με κατεβασμένα ρολά και ανένδοτο σε οποιαδήποτε πρότασή μας.

Τον Ταύρο τον πλησιάζουμε με κινήσεις … προμελετημένες. Ακόμα π.χ. κι αν μια Ταυρίνα σας δώσει το οκ για να πλησιάσετε, εσείς πρέπει να έχετε φροντίσει για την…. καλοπέρασή της.

val_copy

Ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα όμορφο δείπνο (η συνταγή που προτείνω είναι από το www.queen.gr), ένα

καλόγουστο δώρο, (fashionlove)θα την …‘’φτιάξει’’ τόσο, όσο να σας επιτρέψει και το επόμενο βήμα (αμ τι νομίζατε? Ότι καθαρίσατε?).

Προς Θεού μην παρα..κανακέψετε τον Ταύρο! Ναι, του αρέσει να απολαμβάνει! Ναι! Του αρέσει το καλό φαγητό, μα προς Θεού, αν τον σκάσετε, θα ακούσετε τους άναρθρους ήχους του…. ροχαλητού του κι όχι τα τρυφερόλογα που τόσο περιμένατε.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved