Με τρίγωνο Σελήνης- Ερμή, προχώρα

Σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, με χιονισμένες ραχούλες και θερμοκρασίες κρύου, σας λέω να μην ταράσσεστε και να κρατήσετε τη θέρμη σας.

Με τρίγωνο Σελήνης- Ερμή, προχώρα

by Stazomeli

….και σε θέλει κι όλη η χώρα. Σήμερα, 2 Φεβρουαρίου, με χιονισμένες ραχούλες και θερμοκρασίες κρύου, σας λέω να μην ταράσσεστε και να κρατήσετε τη θέρμη σας.

Η Σελήνη στους Διδύμους, θα κάνει τρίγωνο μέσα στην ημέρα με τον Ερμή στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη διασχίζει τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και ο Άρης …. Ξέρετε. Κάνει την πάπια και πάει ανάποδα στο ρεύμα.

Ο Άρης, πάει και κοντράρει την Αφροδίτη, αλλά δεν τον παίρνει και πολύ, αφού, ως ανάδρομος, περπατάει προς τα πίσω και εκείνη προς τα εμπρός!

Εσάς σας θέλω αλεπούδες με τα άστρα: χιονίζει ή καίει ο τόπος, εσείς θα είστε πάντα πάνω από κάθε εμπόδιο και με αλεπουδίσια εξυπνάδα, θα μένετε χορτάτοι.

Κι αν σας φαίνεται πως δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που σας λέω, δείτε το παρακάτω βίντεο και θαυμάστε την αλεπού της μάνας Φύσης σε όλο το μεγαλείο της! Ακόμα κι αν το χιόνι σκεπάζει τα πάντα και τα κρύβει βαθιά μέσα του, εκείνη δεν μένει ποτέ νηστικιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved