Πώς θα ήταν ο Άρης στον Λέοντα σαν... άνθρωπος;

Βάζουμε τη φαντασία μας να δουλέψει και κάνουμε την περιγραφή του

Πώς θα ήταν ο Άρης στον Λέοντα σαν... άνθρωπος;

Προσπαθήσαμε να φανταστούμε πώς θα ήταν σαν άνθρωπος ο Άρης στον Λέοντα, ποιες είναι οι δράσεις, οι αντιδράσεις και ο τρόπος που διεκδικεί και ιδού που καταλήξαμε!

Είναι και φαίνεται αρχηγικός! Δεν πουλάει μούρη! Αγέρωχος, υπερήφανος, επιβλητικός. Δε μπορείς να τον αγνοήσεις, να του αντιπαρατεθείς, ούτε και να του γυρίσεις την πλάτη, εκτός αν θέλεις να νιώσεις την καυτή ανάσα του στο σβέρκο σου. Αυτός συστήνεται κι εμείς τον παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

1. Δεν μπαίνω σε έναν χώρο, κάνω ντου: Θες-δε θες, θα γυρίσεις να κοιτάξεις ποιος/α είναι αυτός/η που μπήκε και ταυτόχρονα έγινε χαμός! Θέλει την προσοχή και θα την πάρει, με το καλό ή με το... ζόρι.

2. Έχω μεγάλη επίδραση στους άλλους: Εντάξει, το λες και επιβολή! Εμπνέει, εμψυχώνει, μπουστάρει... ΑΛΛΑ του αρέσει να δίνει κι εντολές και οι άλλοι να τις εκτελούν αμέσως. Διστάζεις; Δε συμφωνείς; Μη συμφωνείς... Δε σε ρώτησε, δε ζητά τη γνώμη σου, το απαιτεί!

3. Είμαι τολμηρός και ριψοκίνδυνος: Εμπρός γενναίοι μου να πάρουμε την Πόλη, ένα κάτι! Σιγά μη φοβηθεί, σιγά μην κλάψει! Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι power και μπορεί να καταφέρει τα πάντα.... Είναι ικανός για μεγαλοπρεπείς νίκες και χοντρές... ήττες, αν υποτιμήσει τον αντίπαλο (συνηθισμένο φαινόμενο...).

4. Είμαι Sexual beast: Όπως σε όλα, έτσι κι εκεί θα βγάλει μια υπερβολή. Δεν καταλαβαίνει από όρια και αντοχές. Όταν τον πιάσει το σεξουαλικό του, είναι ασταμάτητος.

5. Δεν παίρνω αποφάσεις στο φτερό: Όταν το κάνει όμως, γίνεται πιο επίμονος και από τον Ταύρο. Δεν κάνει πίσω, δεν παραχωρεί πόντο και δε θα βάλει την ουρά στα σκέλια. Δεν μπορείς να τον αποτρέψεις. Ποιος είσαι εσύ άλλωστε που ξέρεις τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει;

Διάβασε επίσης:

Τα... Γαλλικά που λένε για το ζώδιό σου οι υπόλοιποι του ζωδιακού

Εσείς ψηφίσατε τους μεγαλύτερους «γύπες» του ζωδιακού

Εσείς ψηφίσατε τα ζώδια που λειτουργούν πάντα στην ζωή τους με... τακτική

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved