Η χρονιά του Δράκου

Το Σωτήριο έτος 2012 θα το κυβερνάει ο Δράκος του Νερού και θεωρείται έτος μεγάλων αλλαγών.
Η χρονιά του Δράκου

by Stazomeli

Από κινέζικο ωροσκόπιο, πως τα πάτε? Το ξέρατε ότι το 2011 ήταν το έτος του Λαγού? (προσωπικά το κατάλαβα, γιατί πρώτη φορά στα χρονικά μου, έγινα λαγός από το Ελληνικό Κράτος και τις υπηρεσίες του!).

Το 2012 λοιπόν, θα είναι το έτος του Δράκου. Όσο τρομερό κι αν σας ακούγεται αυτό, θα σας πω, πως για τους κινέζους, ο Δράκος θεωρείται το σύμβολο του Αυτοκράτορα και μάλιστα το πιο ευοίωνο από τα 11 υπόλοιπα σύμβολά του ωροσκοπίου τους.

imagesCAO8R3WG

Το Σωτήριο έτος 2012 θα το κυβερνάει ο Δράκος του Νερού και θεωρείται έτος μεγάλων αλλαγών. Αν ήμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από Ελληνίδα, αυτή τη στιγμή θα χαμογελούσα, αλλά λόγω εθνικότητας, η λέξη αυτή… με κάνει να ανασκουμπώνομαι… Αυτή όμως είναι και η θεμελιώδης έννοια του Δράκου. Ευνοεί τις αλλαγές, αλλά δεν σου λέει προς ποια κατεύθυνση! Ενδέχεται να είναι πολύ καλές ή πολύ… εχμ… σαρωτικές (μπράβο μου! Μου άρεσε η λέξη!).

Οι κινέζοι λένε πως ο Δράκος κρύβει το στοιχείο της έκπληξης. Μπορεί να βλέπεις το κεφάλι του να προβάλλει από τον ουρανό, μα η ουρά του είναι κρυμμένη στα σύννεφα και ποτέ –λένε- δεν μπορείς να τα δεις και τα δυο ταυτόχρονα.

Μεταξύ μας όλα καλά κι ωραία με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, αλλά θα προτιμήσω να μείνω πιστή στα 12 ζώδια που τα καταλαβαίνω και μπορώ να βγάλω άκρη. Όπως και να το κάνουμε, άλλο να αλλάζεις ζώδιο κάθε 30 ημέρες περίπου κι άλλο κάθε 12 μήνες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved