Παρθένοι, άλτ!

Για τους άμεσα εμπλεκόμενους στα δίχτυα της Παρθένου, συστήνεται ηρεμία, τάμα στην Μεγαλόχαρη και πολλή Ταυρίσια υπομονή.
Παρθένοι, άλτ!

by Stazomeli

Παρακαλείστε εσείς και οι Ιχθύς να κάνετε μια στάση για έλεγχο στα αστρολογικά pit stops.

Ο Άρης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και εσείς το Γολγοθά σας! Καλούνται τα υπόλοιπα 8 ζώδια (μην ξεχνάμε ότι Δίδυμοι και Τοξότες τρώνε κι εκείνοι κάτι ξώφαλτσες) να βοηθήσουν την κατάσταση!

Για τους άμεσα εμπλεκόμενους στα δίχτυα της Παρθένου, συστήνεται ηρεμία, τάμα στην Μεγαλόχαρη και πολλή Ταυρίσια υπομονή. Για τους πιο μαχητικούς, προτείνεται αποχή από εθελούσια κοψίματα και καυγάδες. Με άλλα λόγια αφήστε τα μαχαίρια και πιάστε τα γλυκόλογα, θα σας χρειαστούν.

retrograde20mars1

Επίσης για καλό και για κακό, τσεκάρετε τα μηχανολογικά των…. πάντων!!! Οτιδήποτε έχει ως κινητήριο δύναμη τη μηχανή, να το καλοπιάσετε και ει δυνατόν να το τσεκάρετε!

Σας έχω όμως και καλά νέα! Ο ανάδρομος θα μας αναγκάσει να κόψουμε κάτι από την ενέργεια, τη βιασύνη και την επιθετικότητα μας, για να κάτσουμε λίγο φρόνιμοι και παθητικοί –τολμώ να πω- ! Αυτή η στάση δράσης και κίνησης, θα μας επιτρέψει να σκεφτούμε, να αξιολογήσουμε και να αναδιοργανώσουμε το πλάνο της ζωής μας, των μελλοντικών κινήσεών μας.

Σκεφτείτε τον ανάδρομο Άρη σαν μια στάση στα pit stop του αγώνα δρόμου της ζωής μας. Κόβουμε ταχύτητα και σκεφτόμαστε. Για την ακρίβεια, …μας κόβει ταχύτητα. Είναι σαν μπαίνουμε σε slow motion!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved