Δείτε τα όλα ωραία!

Σε χαλεπούς καιρούς πρέπει το κάθε ζώδιο να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματα του, τα όπλα του, την προίκα του.

Δείτε τα όλα ωραία!

by Stazomeli

Κόντρα στον καιρό, εγώ θα εξακολουθήσω να κρατώ θετική στάση και θα τα δω όλα όπως ΕΓΩ θέλω κι όχι όπως η αρνητικότητα θέλει να μου τα επιβάλει.

Πάρτε για παράδειγμα εκείνη την αστεία ρήση που λέει : - μην σκέφτεσαι αρνητικά! Μην λες ‘’δεν θα πετύχω, δεν θα πετύχω, δεν θα πετύχω’’. Να σκέφτεσαι με καταφατικούς όρους, λέγοντας : ‘’Θα αποτύχω, θα αποτύχω, θα αποτύχω’’….

Σε χαλεπούς καιρούς πρέπει το κάθε ζώδιο να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματα του, τα όπλα του, την προίκα του.

Είσαι Λέων? Δείξε το θάρρος σου για να σε ακολουθήσουμε κι άλλοι, να φορτιστούμε θετικά από το παράδειγμά σου.

Είσαι Ιχθύς? Μάθε μας πώς να μην κολλάμε στα υλικά και τα ποταπά και να ταξιδέψουμε με αυτό που ποτέ δεν υποτάσσεται και σε κανέναν: το πνεύμα!

Είσαι Παρθένος? Χρησιμοποίησε τη λογική σου για να διαλύσεις το διάχυτο αίσθημα του τρόμου. Χρησιμοποίησε τη λογική σου για να το εξουδετερώσεις!

Είσαι Ζυγός? Διασκέδασε τον φόβο που κυκλοφορεί ελεύθερος με την ζεστή σου διάθεση και δείξε και σε εμάς πώς να ισορροπούμε σε τεντωμένο σκοινί με άνεση, χάρη και χωρίς κόπο.

Σκεφτείτε και απαριθμήστε τα θετικά σας σημεία στο ωροσκόπιο σας. Μη γελιέστε! Και τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις στο γενέθλιο χάρτη, ευλογίες είναι! Είναι τα όπλα σας, που η Μοίρα τα σφυρηλατεί δια πυρός και σιδήρου, μα! Φευ! Είναι κι αυτά ΌΠΛΑ!

Σηκώστε κεφάλι. Ανασκουμπωθείτε. Χαμογελάστε….

Δείτε κι αυτό το όμορφο βίντεο για να σας φτιάξει η διάθεση…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved