Αιγόκεροι και δώρα

Είναι ξεκάθαρο πως, το δώρο σε έναν Αιγόκερω πρέπει να του περνάει το μήνυμα ότι είναι ξεχωριστός και να αρμόζει στο status του.
Αιγόκεροι και δώρα

by Stazomeli

Άνθρωποι της γης (και άρα και της ύλης), οι Αιγόκεροι δε θα σας πονοκεφαλιάσουν με τις απαιτήσεις τους περί δώρων: Είναι ξεκάθαρο πως, το δώρο σε έναν Αιγόκερω πρέπει να του περνάει το μήνυμα ότι είναι ξεχωριστός και να αρμόζει στο status του.

Θα σας πρότεινα να δώσετε έμφαση στην υπόσταση του δώρου, ακόμα κι αν το budget σας είναι χαμηλό. Για παράδειγμα ένα βιβλίο με συμβουλές επίτευξης στόχων (είτε επαγγελματικών είτε πνευματικών), θα τους φόρτιζε με θετική ενέργεια και θα το εκτιμούσαν.

Εάν πάλι δύνασθε κάντε τους να χαρούν με αντικείμενα που θα τους προσδώσουν added value, δηλαδή προστιθέμενη αξία στο πρόσωπό τους. Π.χ. ένα κόσμημα σε μια Αιγοκερίνα, θα της ταίριαζε γάντι, όχι επειδή είναι ακριβό, αλλά επειδή με αυτό νιώθει πόση αξία έχει εκείνη για εσάς και φυσικά είναι σε θέση να εκτιμήσει, όχι τα χρώμα της πολύτιμης πέτρας, αλλά το κύρος της! Με την ίδια λογική, δε θα δίσταζα να της χαρίσω μια τσάντα, ένα καλό ρολόι ή ένα καλό ζευγάρι παπούτσια!

Μα κι ο άντρας Αιγόκερως κινείται στο ίδιο πνεύμα. Επομένως ένα καλό στυλό ή μια όμορφη θήκη για τις επαγγελματικές του κάρτες θα ήταν άξιο δώρο.

Μη φοβάστε πως θα τους απογοητεύσετε εάν δεν καταφέρετε να υλοποιήσετε τόσο κλασσάτα δώρα! Οι Αιγόκεροι είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα όσο λίγοι, κι έτσι θα εκτιμήσει δεόντως ακόμα και μία πρόσκληση για δείπνο, αρκεί εσείς να έχετε δείξει ότι έχετε επιμεληθεί κάθε λεπτομέρεια με τέτοιο τρόπο, ώστε να τους σεβαστείτε!

Ακόμα-ακόμα, γράψτε τους μια όμορφη κάρτα! Η φροντίδα είναι εκείνο που στα δικά τους μάτια ανεβάζει το δώρο, κι όχι αναγκαστικά η αξία του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved