Οι γιορτές τελείωσαν και τα ζώδια ξεκινούν….! … ΔΙΑΙΤΑ!!!

Ότι φάγαμε- τέλος. Δε θα το ξαναφάμε. Τώρα θα το κάψουμε.

Οι γιορτές τελείωσαν και τα ζώδια ξεκινούν….!  … ΔΙΑΙΤΑ!!!

by Stazomeli

Ότι φάγαμε- τέλος. Δε θα το ξαναφάμε. Τώρα θα το κάψουμε.

Μ αρέσουν πολύ τα περιοδικά που σε πλακώνουν στις συνταγές πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών, για να επανέλθουν μετά να σου δώσουν συμβουλές πώς να χάσεις τα κιλά που εκείνοι σε βοήθησαν να πάρεις. (παιδιά να είστε καλά, δε θέλω άλλη βοήθεια! Κιλά, ξέρω να παίρνω και μόνη μου!).

Κατά τη διάρκεια των εορτών, ξυπνάει ο Καρκίνος και ο Ταύρος μέσα μας, κι αρχίζουμε να μαγειρεύουμε και να δοκιμάζουμε γλυκά και φαγητά.

Τώρα όπως καταλάβατε είναι η εποχή του Κριού, του Σκορπιού, του Αιγόκερου, που θα τρέξουν και θα … αντέξουν να κάψουν τις θερμίδες!

Επιτρέψτε μου όμως να σας παρουσιάσω την ….. δίαιτα που είναι πολύ της μοδός (κι ανεξαρτήτου ζωδίου!).

Είναι η δίαιτα του Έλληνα φορολογούμενου:

Κάθε βράδυ θα τρώτε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με την τηλεόραση ανοιχτή, βλέποντας ειδήσεις. Θα δυναμώνετε τον ήχο, όταν θα ανακοινώνονται τα νέα μέτρα φορολόγησης, οι τροποποιήσεις τους και όλα τα σχετικά (το 2012 θα είναι ημερήσια η ανακοίνωση τους…) Εκεί που θα είστε έτοιμοι να πλακώσετε τη μερίδα μουσακά, θα σας κόβεται η όρεξη και θα μετανιώνετε και για την τυρόπιτα που φάγατε το πρωί. Αφήστε που από την πολλή μούτζα που θα ρίχνετε, θα γυμνάζετε δικέφαλο, τρικέφαλο, κερκιδικό και ωλένιο καμπτήρα.

Στους 3 μήνες, θα χάσετε 5 κιλά. Στους 6 μήνες 15 κιλά (υπολογίζω και το βάδειν στις πορείες διαμαρτυρίας) και στον ένα χρόνο πάνω, με δυο μανταλάκια στo πρόσωπο, θα σας κάνω εξώφυλλο στο. . . .ELLA-NA-ME-DEIS-POS-EGINA!!!

Μα τι περιμένετε? Στην τηλεόραση αδέλφια …-φτου ξελεφτερία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved