ΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! "Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου Σου Κύριε..."

‘’Σήμερα τα Φώτα και οι φωτισμοί, εορτή μεγάλη και οι αγιασμοί.’’

ΦΩΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!  "Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου Σου Κύριε..."

by Stazomeli

Σήμερα εορτάζουμε την βάπτιση του Χριστού από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή στον Ιορδάνη ποταμό. Εκεί, το Άγιο Πνεύμα κατέβηκε με την μορφή περιστεριού και κάθισε στον Ιησού και ακούστηκε φωνή από τον Ουρανό που έλεγε ‘’Ούτος εστίν ο Υιός μου ο αγαπητός εν ω ευδόκισα’’. Φανερώθηκε λοιπόν η Αγία Τριάδα για πρώτη φορά. Εξ’ ου και η εορτή ονομάστηκε Θεοφάνεια, μιας και φανέρωσε την Αγία Τριάδα.

epiphany1

Σήμερα γιορτάζουν οι Ουρανίες, Φωτεινές και οι Φώτηδες.

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να φανερωθούμε κι εμείς. Να σταματήσουμε την εσωτερική μας καταδίωξη και καταπίεση και να φανερώσουμε στον ΕΑΥΤΟ μας τα καλά του στοιχεία, τα δυνατά του σημεία, τις υπέροχες αποχρώσεις του, που καμιά φορά μονολογούμε πως μόνο εμείς τις γνωρίζουμε και τις βλέπουμε.

Βγείτε στο ΦΩΣ.

Το φως που θα σας περιλούσει, θα επιτρέψει σε εμάς τους άλλους να σας δούμε, να σας ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ, να σας χαρούμε και να σας αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που ζει σε ροζ συννεφάκι, απλά θα σας πω ότι αν εσείς αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στον εαυτό σας, θα αλλάξει αναγκαστικά και απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο. Δώστε λίγο χρόνο, και τα σημάδια θα γίνουν εμφανή. Όποιος τα διαβάσει και τα καταλάβει, έχει καλώς.

Για τους υπόλοιπους, υπάρχει και….. ο κάδος απορριμμάτων στην επιφάνεια εργασίας!

_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved