Η Νύφη της χρονιάς είναι Αιγόκερως…

Η Kate Middleton, μια απλή θνητή, κατάφερε να γίνει γαλαζοαίματη, όσο εμείς… κοιμόμασταν!
Η Νύφη της χρονιάς είναι Αιγόκερως…

by Stazomeli

Γυναίκα με στόχους, δύναμη και θέληση να πετύχει, δεν είναι να αστειευτείς και πολύ μαζί της εκτός κι αν θέλεις να διαγραφείς ολοκληρωτικά από την ατζέντα της. Η επιμονή της και η προσήλωση στους στόχους της, είναι μνημειώδης. Τους ελιγμούς, τους χρησιμοποιεί μόνο ως μέσο για την επίτευξη των φιλοδοξιών της και όχι για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις όπως θα έκαναν κάποια άλλα ζώδια.

Michelle20Obama1_copy

Η γυναίκα Αιγόκερως οικειοποιείται μόνο τους φίλους (που εκείνη επιλέγει), τους συντρόφους (που η ίδια έχει…. εκπαιδεύσει) και τους άμεσους συνεργάτες της. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος, αποτελεί για εκείνην τον κοινωνικό περίγυρο τον οποίο αντιμετωπίζει ως… Κυρία! Αγαπά τους τύπους, την εξουσία, θέτει όρια, είναι η ζώσα επιτομή του etiquette και κρατά… μικρό καλάθι στις εκφράσεις των συναισθημάτων, τόσο των δικών της, όσο και των υπολοίπων.

Θα μπορούσε κανείς να την περιγράψει ως ένα μπουκάλι Champagne: Είναι ένα όμορφο μπουκάλι για ακριβά γούστα – δεν είναι προσιτό για τον καθένα- και μέσα του κλείνει πολλά συναισθήματα, που όταν σπάσει ο φελλός, εκρήγνυται προς τα έξω! Έτσι, οι γυναίκες αυτές, αν και φαινομενικά παγερές, μπορούν να εκφράσουν ένα πλούτο συναισθημάτων άπαξ και ανοιχτούν.

Το πώς ανοίγονται, είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο! Μια γρήγορη σκέψη που μπορώ να εκφράσω είναι, ότι η αίσθηση ασφάλειας και σκληρού εδάφους κάτω από τα πόδια τους (Κρόνιες Υπάρξεις!) τις ευφραίνει και τις μαλακώνει…

… Και όπως σας έλεγα, η νύφη της χρονιάς είναι Αιγοκερίνα! Η Kate Middleton, μια απλή θνητή, κατάφερε να γίνει γαλαζοαίματη, όσο εμείς… κοιμόμασταν! Ποια άλλη γυναίκα θα έθετε έναν τόσο ΥΨΗΛΟ στόχο και θα τον πετύχαινε?!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved