Ο Άντρας Αιγόκερως

Αυτός ο άντρας είναι ατσαλάκωτος, αγέρωχος και gentleman…

Ο Άντρας  Αιγόκερως

by Stazomeli

Ακόμα κι όταν είναι χαλαρός, με μια ματιά καταλαβαίνετε ότι εξακολουθεί να είναι συμπαγής. Κατά μια έννοια, οι Αιγόκεροι ποτέ δεν ανήκαν στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν τον Θεό των Μικρών Πραγμάτων: δεν θα ασχοληθούν ποτέ με μικρότητες ή με λεπτομέρειες.

elvis_copy

Ο άντρας Αιγόκερως φέρει τη σφραγίδα του ‘’Σοβαρού’’ άντρα. Δεν υπάρχει τίποτα μικρό, τίποτα αστείο, τίποτα χαλαρό στον τύπο του. Ακόμα κι όταν αστειευτεί, δεν θα το κάνει με περισσή εξωστρέφεια όπως ένας Δίδυμος ή ένας Ιχθύς. Τα όρια είναι ιερά για έναν Αιγόκερω, κι όρια βάζει και βλέπει παντού, ακόμα και στις οικίες διαπροσωπικές του σχέσεις.

Μπορεί να είναι γήινος σε όλες τις εκφράσεις του, ο άντρας αυτός είναι υπέρμετρα φιλόδοξος: Δεν το κρύβει, δεν μπορεί άλλωστε! Είναι προικισμένος με τα κατάλληλα όπλα για να επιτύχει –έστω και μακροχρόνια- τους στόχους του. Γνήσιο παιδί του Κρόνου, διαθέτει επιμονή, υπομονή, στρατηγική σκέψη και αντοχή για πολλή και σκληρή εργασία.

Αν υπάρχει ένας άντρας που μπορεί να σας υποσχεθεί και να σας φέρει τον ουρανό με τ’ άστρα στα πόδια σας, αν το στοχεύσει, είναι αυτός! Με την ίδια λογική, θα σας έλεγα, ότι αν και αρχικά απρόσιτος –λόγω εικόνας και συμπεριφοράς-, ο Αιγόκερως, μπορεί να παρέχει ένα σταθερό σπιτικό στην υποψήφια αγαπημένη του!

Πάνω απ’ όλα όμως, ο Αιγόκερως είναι και παραμένει με το πέρασμα των χρόνων –ο χρόνος του πηγαίνει πολύ τελικά!- ένας γοητευτικός άντρας. Η παγερή allure του, του χαρίζει μια γοητεία μοναδική και τόσο ακαταμάχητη….

Δείτε στο video γοητευτικούς ανδρες που ανήκουν στο ζωδιο του Αιγόκερου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved