AstroQuiz: Η Ποπίτσα και το κερασάκι της τούρτας

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Η Ποπίτσα και το κερασάκι της τούρτας

Η Ποπίτσα φύσηξε με δύναμη και τα πέντε κεράκια στην τούρτα έσβησαν μονομιάς.

"Μπράβο το μωρό μου", είπε η περήφανη μανούλα, μα και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι δεν πήγαν πίσω.

Χειροκροτήματα και ζητωκραυγές συνόδευσαν το «να ζήσεις Ποπούλα και χρόνια πολλά…»

Το κορίτσι ωστόσο δεν είχε καιρό για χάσιμο. Βούτηξε τα χεράκια της στην σοκολάτα κι άρχισε να τρώει με τις χούφτες το θεσπέσιο γλυκό. Είχε μάλιστα σκύψει, αγκαλιάζοντας με το σώμα της τη λεία της, αφού έβλεπε πως τρέχαν τα σάλια του μικρού Γιωργάκη, του Κωστάκη αλλά και της Νίτσας, που σε κάποια άλλα γενέθλια δεν της είχε αφήσει ψίχουλο. Σήμερα όμως ήταν τα δικά της και δεν θα επέτρεπε τέτοιες παρασπονδίες.

Γιουμ γιουμ η τούρτα, γιουμ γιουμ και το κερασάκι, απορροφημένη όπως ήταν όμως, το τελευταίο της κάθισε στον λαιμό. Το προσωπάκι της κοκκίνισε και τα μάτια της γούρλωσαν προσπαθώντας να ανασάνει. Γκούχου γκούχου τελικά τα κατάφερε και το άτιμο το κερασάκι εκτοξεύθηκε απέναντι, πετυχαίνοντας την Νίτσα «στον σταυρό»!

Ω τι θεία Δίκη… Άρπα την για να μάθεις παλιοφαγάνα, σκέφτηκε η Ποπίτσα, ξεχνώντας το ότι πριν από λίγα δευτερόλεπτα κόντεψε να πνιγεί. Και καθώς την Νίτσα την πήραν τα κλάματα, έσπευσε να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Όρμηξε καταπάνω στο κερασάκι που παρέμενε κολλημένο στο μέτωπό της και της έχωσε -δήθεν κατά λάθος- μια μεγάλη δαγκωνιά!

Τι ζώδιο είναι η μικρή Ποπίτσα;

Απάντησέ μας παρακάτω :

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved