Το ζώδιό σου μαρτυρά αν σου αρέσει ή όχι, όταν μένεις μόνη στο σπίτι!

Απολαμβάνεις την ελευθερία σου στο σπίτι ή σου λείπουν οι δικοί σου άνθρωποι και δεν μπορείς να λειτουργήσεις;

Το ζώδιό σου μαρτυρά αν σου αρέσει ή όχι, όταν μένεις μόνη στο σπίτι!

Είτε μένεις ακόμα με τους γονείς σου είτε με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου, έχει τύχει να σε αφήσουν μόνος/η στο σπίτι. Τι κάνεις συνήθως ανάλογα με το ζώδιό σου; Απολαμβάνεις την ελευθερία σου, στενοχωριέσαι ή σου λείπουν;

Κριός

Βάζει τέρμα τη μουσική, βλέπει την αγαπημένη του ταινία, τρώγοντας όποιο σνακ βρει μπροστά του και αδιαφορώντας για το αν θα γεμίσει ψίχουλα το χαλί ή τον καναπέ. Επιτέλους, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Ταύρος

Κάνει επιδρομές, ανά τρεις και δύο, στα ντουλάπια και το ψυγείο, ψάχνοντας κάτι να φάει γιατί τον πιάνει λιγούρα. Μετά παραπονιέται: «Φαί είναι αυτό;». Ευτυχώς, έχει πάντα πρόχειρα 4 - 5 μενού ντελιβεράδικων. ΖΩΑΡΑ!!!

Δίδυμοι

Το τηλέφωνο παίρνει φωτιά... Δε θα αφήσει συγγενή και φίλο που να μην τον πάρει τηλέφωνο να μάθει τα νέα του ή να κουτσομπολέψει. Αν δεν καεί το αφτί ή δεν τελειώσει η μπαταρία, δεν το κλείνει.

Καρκίνος

Περιφέρεται στα άδεια δωμάτια και τον πιάνει θλίψη. Δεν του αρέσει να μένει μόνος στο σπίτι. Τελεία και παύλα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Λέων

Δίνει ρεσιτάλ! Τραγουδά και χορεύει λες και παίρνει μέρος σε Talent show. 10 και από τον κο Παπαδόπουλο. Μπράβο σου!

Παρθένος

Διαβάζει με την ησυχία του το αγαπημένο του βιβλίο ή βλέπει εκείνο το ντοκιμαντέρ για την ερωτική ζωή της τσιπούρας που κανείς δεν ήθελε να παρακολουθήσει μαζί του.

Ζυγός

Θα γεμίσει την μπανιέρα, θα ρίξει αφρόλουτρα, άλατα και έλαια και θα μείνει μέσα μέχρι να παπαριάσει. Μετά όμως; Σιγά μη μείνει μόνος στο σπίτι. Ούτε στον Παράδεισο δε θα έμενε μόνος. Ντύνεται, στολίζεται και βουρ για βραδινή εξόρμηση.

Σκορπιός

Επιτέλους! Μπορεί να ψάξει με την ησυχία του ντουλάπια, συρτάρια και αποθήκες. Ποιος ξέρει τι θα σκελετούς θα ανακαλύψει!

Τοξότης

Θα βάλει να δει μια ταινία, μετά από 10 λεπτά θα βαρεθεί. Θα ακούσει μουσική, στο δεύτερο τραγούδι θα βαρεθεί. Θα πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο αλλά κι αυτό θα το βαρεθεί. Γενικώς, ό,τι κι αν κάνει θα βαρεθεί γι’ αυτό θα βγει έξω! Α, για δες, κόσμος, φώτα, θόρυβος!

Αιγόκερως

Θα βάλει το κρασάκι του, θα απλώσει τα πόδια στο τραπεζάκι και θα παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια του σήριαλ που του αρέσει, αλλά δεν προλαβαίνει να δει, όταν προβάλλεται, γιατί εκείνη την ώρα δουλεύει.

Υδροχόος

PARTY TIME! Μέσα σε μισή ώρα θα έχει μαζέψει την παρέα για μίνι πάρτι με μουσική, πίτσες, σουβλάκια και μπύρες!

Ιχθύες

Νιώθει μόνος και έρημος, οπότε 9 στις 10 φορές (ψέματα, 10 στις 10) πέφτει για ύπνο για να μην το σκέφτεται!

Διάβασε επίσης: Ξέρουμε τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις για το αντίθετό σου ζώδιο!

Να γιατί πιστεύεις ότι το ζώδιό σου είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα!

Σου «ανοίγουμε τα μάτια»! Διάβασε «μυστικά» για τα ζώδια που δεν ήξερες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved