Πάσχα με κορωναϊό: Πώς θα το περάσουν τα 12 ζώδια;

Κρασάκι, κλαρίνο και αρνάκι σούβλας φίνο!... Στο μπαλκόνι!

Πάσχα με κορωναϊό: Πώς θα το περάσουν τα 12 ζώδια;

Ποιος φανταζόταν πριν δυο μήνες ότι θα ερχόταν Πάσχα κι αντί να ξεχυθούμε σε εξοχές, σπίτια στο χωριό και κοσμοπολίτικα νησιά, θα καθόμασταν κλεισμένοι σπίτι; Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και είτε θα τα βάψουμε μαύρα είτε θα προσαρμοστούμε και θα φροντίσουμε να το περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται. Στο κάτω κάτω είναι κι αυτό μια εμπειρία. Ας πάμε να δούμε πώς θα αναστήσουν τα 12 ζώδια μέσα πάντα από μια άκρως χιουμοριστική πλευρά! Έτσι, για να γελάσουμε λίγο, βρε παιδάκι μου!

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα 12 παρά είναι; Πότε θα έρθει η Ανάσταση; Έλα κι έχω το αβγό το άχαστο με την μεταλλική κεφαλή! Καλάαα, πρώτος και με διαφορά στο τσούγκρισμα!

ΤΑΥΡΟΣ: Κρασάκι, κλαρίνο και αρνάκι σούβλας φίνο! Στο μπαλκόνι! Μην με ενοχλείτε για τις επόμενες 5 με 6 ώρες. Διαφορετικά, δεν θα φάει κανείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ωραία θα περάσουμε και φέτος! Άλλος θα στήσει ψησταριά, άλλος θα ετοιμάσει το σπίτι κι εγώ θα στέλνω μηνύματα για Χριστός Ανέστη! Πώς την έβγαλα καθαρή και φέτος! Μπράβο μου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να μην ξεχάσω να βάψω τα αβγά, να στολίσω το σπίτι, να ετοιμάσω τα τσουρέκια, να στρώσω για το Πασχαλινό τραπέζι και να βρω που στο καλό έβαλε ο Κριός το αβγό με την μεταλλική μύτη και να το βγάλω από το καλάθι. Θα πάθει σύγχυση ο Σκορπιός αν το καταλάβει και θα του βάλει στρυχνίνη στο κρασί! Θεούλη μου!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΛΕΩΝ: Επιτέλους Πάσχα! Να γιορτάσουμε και λίγο να ανέβει η ψυχολογία μας! Τελειώνει και η νηστεία! Πολύ μιζέρια ρε παιδάκι μου! Να φάμε κάτι τουλάχιστον να λιγδώσει το αντεράκι μας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήθελα να 'ξερα ποιος αχρείος αποφάσισε να σουβλίσει στο μπαλκόνι... Δε μας έφτανε ο κορωναϊός, τώρα θα καταστραφεί και το αναπνευστικό μας σύστημα. Δε... δε... 100 εκεί;

ΖΥΓΟΣ: Να πάρω λαμπάδα ή όχι; Και τι να την κάνω; Να την ανεβοκατεβάζω μπροστά στην τηλεόραση, βλέποντας σε απευθείας μετάδοση την Ανάσταση; Πρέπει όμως να κρατήσουμε την παράδοση! Ουφ... Δεν ξέρω πια! Μου έρχεται να σκάσω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:... Να σου κάνω εγώ τον Δίδυμο ή τον Τοξότη με πατατούλες baby στον φούρνο, να γλείφεις και τα δάχτυλά σου! Άκου εκεί, το Πάσχα τρώμε αρνί; Είσαι σίγουρος;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν πέφτουμε, δε χαλιόμαστε! Φαμίλια, μάζεψε όλα τα φαγητά και πήγαινέ τα στο μπαλκόνι! Μας έφαγε η κλεισούρα. Έλα, να πάρουνε τα μυαλά μας αέρα! Αέρααααααααα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν καταλαβαίνει κάποιος την Εβδομάδα των Παθών, αυτός είμαι εγώ... Μαρτύρια αντέχω, βουνά ανεβαίνω... Ας μη το σκέφτομαι και συγχυστώ άλλο. Ευτυχώς που κόπηκαν τα φιλιά και οι αγκαλιές, δε λες! Χριστός Ανέστη, Αληθώς ο Κύριος και δώσ' του ματς-μουτς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανάσταση Κυρίου κι όλοι το φαγητό σκέπτονται. Κανείς δεν βλέπει την υπερβατικότητα της κατάστασης; Μόνο εγώ; Ας πιω ένα ποτηράκι να χαλαρώσω λίγο κι ας πω ένα τραγουδάκι για να υψωθούν τα πνεύματα!

ΙΧΘΥΣ: Το αρνί το τρώμε ή μας τρώει, οέο; Κι αν το τρώμε, μήπως να μην φάμε πολύ και μας πειράξει ή θα το πειράξει που δεν το τρώμε; Άσε καλύτερα, θα φάω τα αβγά που τσούγκρισε ο Κριός! Καλέ με τι λύσσα τα χτύπαγε!

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ιδανικό Πάσχα για το κάθε ζώδιο, φέτος!

Τι συμβολίζει το Πάσχα για σένα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved