AstroQuiz: Ο πανικόβλητος Πάρης και οι φόβοι του, που επιβεβαιώθηκαν!

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Ο πανικόβλητος Πάρης και οι φόβοι του, που επιβεβαιώθηκαν!

Από τότε που ανακοινώθηκαν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωναϊό, ο Πάρης Αμπάρης κλειδαμπαρώθηκε στο σπίτι, παρέα με μια ντουζίνα από αντισηπτικά και μάσκες προστασίας. Τις είχε προμηθευτεί έγκαιρα, αφού εκτός από τον ίδιο, θα τις χρειαζόταν σίγουρα ο Παχούμιος -το αγαπημένο του σκυλάκι- αλλά και η Σούζι, η γαρδένια, που με κόπο κρατούσε σε άψογη κατάσταση μέσα στο επιβαρυμένο αστικό περιβάλλον. Όχι να του πάθαινε τώρα τίποτα και να πήγαιναν στράφι οι κόποι και οι θυσίες του… Για καλό και για κακό μάλιστα κάθε πρωί της... έβαζε θερμόμετρο, το ίδιο και στον τετράποδο φίλο του.

Εννοείται πως κι ο ίδιος είχε γίνει ένα με τα θερμόμετρα. Κάθε μια ώρα έβαζε κι από δύο για να παρακολουθεί στενά την θερμοκρασία του. Τριάντα έξι κι έξι, στην δεξιά μασχάλη, το ίδιο και στην αριστερή, ουφ, πέρασε κι αυτό…

Ενώ όμως η Σούζι φυτοζωούσε καρτερικά στην γωνιά της, ο μικρός Παχούμιος ήταν όλο απαιτήσεις. Ήθελε βόλτες, βλέπεις, ο ασυνείδητος και μάταια ο κύριός του προσπαθούσε να τον συνετίσει. Άσε που κάθε μέρα ήθελε τρεις μάσκες στην καθισιά. Κουρέλι τις έκανε, αφού κόντευε να λυσσάξει από την κλεισούρα και μασουλούσε ό,τι του βρισκόταν πρόχειρο.

-Μη! Κακό παιδί!

Γαβ-γαβ, ο Παχούμιος και τον τραβούσε από το μπατζάκι.

-Όχι, δεν θα με κάνεις να υποκύψω, εκεί έξω κυκλοφορούν σατανικοί, αόρατοι εχθροί!

«Θέλω βόλτα», επέμενε ο Παχούμιος κουνώντας την ουρά του...

Αλλά, μια καταραμένη Κυριακή, έγινε το κακό. Είπε, δηλαδή, να τον βγάλει έξω, μπας και σταματήσει να τρώει καναπέδες και παντόφλες.

Περπατούσε με χίλιες επιφυλάξεις, όπως τότε στο στρατό, στην άσκηση του ανταρτοπόλεμου. Φορώντας στολή παραλλαγής, ελισσόταν μέσα από τους θάμνους του πάρκου και στον παραμικρό θόρυβο που άκουγε, ύψωνε απειλητικά το αντισηπτικό σπρέι. «Πίσω και σας έφαγα κορωναϊοί», μουρμούριζε για να πάρει θάρρος.

Όμως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Ένα νεράντζι του έπεσε στο κεφάλι -άτιμη κοινωνία- και τον περιέλουσε με τα ζουμιά του.

Ωιμέ! Θα ήταν φίσκα στους κορωναϊούς…

Άρχισε να αυτό-ψεκάζεται μανιωδώς, μπας και προλάβει το κακό, μα όταν αλαφιασμένος γύρισε στο σπίτι, οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν. Τριάντα έξι και εννιά, έδειξε το θερμόμετρο στην δεξιά μασχάλη, τρία δέκατα πάνω από το κανονικό.

Σχεδόν πανικόβλητος, με τρεμάμενα δάχτυλα, κάλεσε το 166.

-Βοήθεια χριστιανοί, πεθαίνω σώστε με!

Τι ζώδιο είναι ο Πάρης;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved