Γυναίκα Τοξότης

Αλίμονο αν βαρεθεί! Έφυγες!

Γυναίκα Τοξότης

by Stazomeli

Η πολυμήχανη Τοξοτίνα , δεν μπορεί να αρκεστεί, ούτε καν να γοητευτεί από έναν άντρα που έχει να προσφέρει μόνο τα τετριμμένα. Αν λοιπόν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή της, ξεκινήστε την εξερεύνηση της ζωής μαζί της.

Η ειλικρίνεια της τσακίζει κόκκαλα, μα ποτέ δεν έχει πρόθεση να προσβάλει. Ας πούμε ότι είναι εκείνη η φίλη που θα σας πει ότι όντως έχετε συνδυάσει ατυχώς τα χρώματα στα ρούχα σας, όταν όλοι οι υπόλοιποι θα κόπτονται για το πόσο πολύ σας πάνε. Στοχεύει στην αλήθεια και την ειλικρινή βοήθεια, παρά στο να γίνεται ακρίτως αρεστή. Μπορεί ένα σχόλιο της να σας κόψει έτσι τα φτερά, μα όλη της η διάθεση θα σας κάνει να απογειωθείτε μαζί της!

katherine_heigl

Προσέξτε καλά: οι γυναίκες αυτές αγαπούν την ανεξαρτησία τους- χωρίς να το κάνουν σημαία- και θέλουν πάντα να διατηρούν ανοιχτά τα όρια τους. Δεν φυλακίζονται γιατί ο άνθρωπος που θέλει να ανακαλυπτει τα πάντα και παντού, είναι αδύνατον να κλειστεί και να περιοριστεί σε συμβατικές σχέσεις και ιδιαίτερα με συμβατικούς ανθρώπους. Και φυσικά μη της δώσετε εντολές! Θα χάσει αμέσως την αίσθηση του χιούμορ της, θα σκοτεινιάσουν τα μάτια της και θα ανοίξει η πόρτα: …μόλις φύγατε!

Με τον Δια συνοδεία, μπορούν να μην είναι τυχερές?! Ένας λόγος που τις αγαπάμε, είναι ότι το κοκαλάκι της νυχτερίδας , δεν τσιγκουνεύονται να το μοιραστούν μαζί μας με περισσή χαρά!

Χαμογελάστε! Οι Τοξοτίνες είναι καλές φίλες, ευχάριστοι σύντροφοι και κατορθώνουν να βλέπουν πάντα την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ξέρετε πολλούς που πετυχαίνουν αυτό τον άθλο?!

Δειτε το Video

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved