«Έγκλημα» εν μέσω καραντίνας: Διάβασε την ιστορία και βρες τον ένοχο!

Γίνε ο ντετέκτιβ στην υπόθεση και δώσει την απάντηση

«Έγκλημα» εν μέσω καραντίνας: Διάβασε την ιστορία και βρες τον ένοχο!

Ζούμε δύσκολες στιγμές όλοι μας. Μένουμε κλεισμένοι στο σπίτι και δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούμε όπως παλιά. Η καραντίνα τους έχει επηρέασει όλους... Όντας μέσα, ο καθένας βγάζει τον χαρακτήρα και τα ελαττώματά του. Στην ιστορία που θα σου διηγηθούμε, πρωταγωνιστές είναι ένας Ταύρος, ένας Καρκίνος, μια Ζυγίνα, ένας Κριός, ένας Λέοντας, ένας Τοξότης και μια Παρθένος.

Παρθένος όπως καταλαβαίνεις καθαρίζει το σπίτι με μανία. Τους βάζει όλους σε τάξη και σειρά, είναι γκρινιάρα και τους περνάει από πάνω μέχρι κάτω με αντισηπτικά.

Ζυγίνα έχει φρικάρει που δεν μπορεί να φτιάξει τα νύχια της, κοιτάζει τον καθρέφτη και βλέπει την ρίζα να έχει βγει 4 δάχτυλα και βάζει τα κλάματα. Παρ' όλα αυτά, βάφεται, χτενίζεται και ντύνεται κομψά για να πάει να πετάξει τα σκουπίδια... Μην την δει ο γείτονας με την ρόμπα... Ντροπή!

Κριός τσακώνεται με τον Τοξότη γιατί και οι δυο περιορίζονται, πνίγονται και νιώθουν ότι δεν αναπνέουν μέσα στο σπίτι. Και επειδή οι άλλοι δεν τους δίνουν σημασία, τα χώνουν ο ένας στον άλλο...

Καρκίνος με τον Ταύρο έχουν αναλάβει την κουζίνα. Πηγαίνουν σούπερ μάρκετ και ετοιμάζουν τα γεύματα της ημέρας για όλους.

Λέοντας από την άλλη έχει βγει στο μπαλκόνι και παίζει μουσική. Θέλει να παρτάρει, δεν μπορεί να πάει σε κλαμπ και είπε να το "κάψει" με όλη τη γειτονιά. Είδε και τα βίντεο από την Ιταλία και την Ισπανία και είπε να γίνει ο dj της περιοχής. Τέρμα μουσική λοιπόν, χορός, ποτό και... φλερτ από το μπαλκόνι.

Και αφού σου περιγράψαμε στο περίπου την καθημερινότητα των παραπάνω ζωδίων, πάμε τώρα να σου πούμε και για το "έγκλημα".

Η Παρθένος κάποια στιγμή πείνασε και πήγε να ανοίξει το ψυγείο για να πάρει κάτι να φάει. Προς μεγάλη της όμως έκπληξη είδε ότι τα τρόφιμα που αγοράστηκαν μόλις χθες το απόγευμα είχαν σχεδόν... εξαφανιστεί. Τα γλυκά που είχαν πάρει από το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της περιοχής δεν υπήρχαν πουθενά, καθώς το κουτί ήταν άδειο μέσα στο ψυγείο (το είχαν αφήσει εκεί επίτηδες για να μην κινήσουν υποψίες).

Απάντησέ μας πιο κάτω ποιος ή ποιοι (γιατί παίζει και να υπήρξε συνεργός) πιστεύεις ότι... τα έφαγαν όλα και δεν άφησαν τίποτα για τους άλλους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τρικούβερτος καβγάς στο σπίτι και να "βγούνε... μαχαίρια".



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved