AstroQuiz: Ο Σώτος, η Βέρα και το σπάσιμο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για χάρη του έρωτά τους!

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Ο Σώτος, η Βέρα και το σπάσιμο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για χάρη του έρωτά τους!

Πριν εμφανιστεί αυτός ο καταραμένος κοροναϊός, ο Σώτος και η Βέρα ήταν κάθε μέρα μαζί. Αυτός μάλιστα ήταν πολύ εκδρομικός τύπος και περνούσαν ώρες μαζί σε βουνά και θάλασσες, λίμνες και ποτάμια. Το φεγγάρι έστεφε τον έρωτά τους και στο κάθε ηλιοβασίλεμα αντάλλασσαν όρκους αιώνιας αγάπης, πιασμένοι χέρι-χέρι. Άσε δε τα τσιμπούσια σε ρεστοράν και ταβερνεία…

Μα τώρα, είχαν περάσει δέκα μέρες που τα δάκτυλά του είχαν βγάλει κάλους να πληκτρολογεί στο fb και τα αφτιά του βούιζαν από το διαρκές μπίρι-μπίρι με την καλή του. Φυσικά έκαναν και διαδικτυακό σεξ, αν και εκείνη προτιμούσε το τηλεφωνικό, μα όλα αυτά ήταν πολύ λίγα για να καταλαγιάσουν το βουκολικό πάθος του. Ήθελε να την βουτήξει και να κυλιστούν στα γρασίδια, να ζήσει στο έπακρο την κάθε στιγμή μαζί της.

Γιατί, δηλαδή, κύριοι; Ο έρωτας δεν ήταν σοβαρός λόγος για να κυκλοφορεί κανείς; Και πότε θα έβλεπε το μωρό του;

Μπουχτισμένος πια αλλά και αποφασισμένος για όλα πήρε μια κόλα χαρτί κι έγραψε:

Πάω να δω το ηλιοβασίλεμα με την αγάπη μου. Θα γυρίσω το πρωί και αν…
Σώτος Αλανιάρης, Τύχης 7, αριθμός ταυτότητας ΖΨ 6969

Ύστερα φόρτωσε στο αμάξι του την ψησταριά, το φορητό ψυγείο κι όλα τα σύνεργα του πικ-νικ, δεκαοκτώ μπριζόλες, τριανταπέντε σάντουιτς, τον «Φωτεινό παντογνώστη» κι ένα τάβλι κι έφυγε γκαζωμένος. Στο ράδιο έπαιζε το «Πάμε Χαβάη» και αντιλαλούσαν οι γειτονιές στο πέρασμά του. Σε μισή ώρα ήταν στης Βέρας κι άρχισε να κορνάρει ακατάσχετα, λες και γύριζε από γάμο.

Το κορίτσι κατέβηκε και χώθηκε γρήγορα στο κάθισμα του συνοδηγού. Φιλιόντουσαν για ένα τέταρτο, μέχρι που ένα κτύπημα στο τζάμι τους επανέφερε στην σκληρή πραγματικότητα.

-"Άδεια κυκλοφορίας και ταυτότητες, παρακαλώ", είπε το όργανο της τάξης, που έσπευσε ύστερα από τις διαμαρτυρίες των γειτόνων για διατάραξη κοινής ησυχίας.

-"Ορίστε φφφανταστικέ αστυνόμε", είπε ο Σώτος και του κότσαρε το χαρτί που είχε γράψει.

Γλίτωσαν το αυτόφωρο γιατί έπεσαν σε ψυχοπονιάρη Καρκινάκο, που πείναγε κιόλας κι έφαγε τρία σάντουιτς. Το πρόστιμο βέβαια πρόστιμο, αλλά να ‘ναι καλά ο μπαμπάς!

Τι ζώδιο είναι ο Σώτος Αλανιάρης;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved