Ζωδιο? Τοξοτης

….η χαρά της γυναίκας! Διότι με έναν τέτοιον άντρα στη ζωή σας, τίποτα δεν είναι μαύρο, ούτε καν η Κρίση!

Ζωδιο?  Τοξοτης

by Stazomeli

….η χαρά της γυναίκας! Διότι με έναν τέτοιον άντρα στη ζωή σας, τίποτα δεν είναι μαύρο, ούτε καν η Κρίση!

Δραστήριοι, γεμάτοι ζωντάνια, αισιοδοξία, χαμόγελο και με μια δόση μποέμ, ο άντρας αυτός σας φτιάχνει την μέρα.

Με τον άντρα Τοξότη ποτέ κανείς δεν μπορεί να βαρεθεί. Του αρέσει να διαβάζει ετερόκλητα μεταξύ τους θέματα, να επισκέπτεται διαμετρικά αντίθετα μέρη, και πάντα κρατάει την όμορφη πλευρά των πραγμάτων.

Ευχαριστιέται το ίδιο σε ένα ταπεινό κουτουκάκι, όσο και σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Με την ίδια ευκολία, μπορεί να κοιμηθεί στο πάτωμα μιας σκηνής στη ζούγκλα, όσο και σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Ντουμπάι…

Γεμάτος ζωή κι αθλητικός τύπος που συνδυάζει τα ασύνδετα, αλλά πάντα κρατώντας την ουσία και ποτέ δεν κολλάει στις λεπτομέρειες. Περιπετειώδης τύπος, με τα ταξίδια και την εξερεύνηση να κυλούν στο αίμα του, θα γνωρίσετε μαζί του τον κόσμο όλον, μεταφορικά ή και κυριολεκτικά!

Με τον Δία για προστάτη, ο Τοξότης είναι από τη φύση του γενναιόδωρος και ότι κάνει, θα είναι πάντα σε μεγάλη κλίμακα, χωρίς να τσιγκουνεύεται σε κανένα τομέα (….ξέρετε εσείς…)!

Ο Τοξότης στη σκέψη και στα συναισθήματα δεν γνωρίζει όρια, μα το καλύτερο είναι πως, διατηρεί το δικαίωμα να τα αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου! Έτσι, ένας Τοξότης Casanova, μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί σε Πατρική Φιγούρα αγάπης και σταθερότητας για την οικογένειά του…. Αλίμονο! Μπορεί όμως, να συμβεί και το ανάποδο!

Ο άντρας αυτός διαθέτει θέρμη, αισιοδοξία και είναι πολυσχιδής. Όποια τον επιλέξει, ένα είναι σίγουρο: δε θα βαρεθεί ποτέ της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved