AstroQuiz: Πώς ο Τόλης, το... καμάκι, βρήκε τον δάσκαλό του στη Φωφώ;

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Πώς ο Τόλης, το... καμάκι, βρήκε τον δάσκαλό του στη Φωφώ;

Ο ερχομός της άνοιξης είχε σημάνει συναγερμό στην καρδιά του Τόλη κι όποιο θηλυκό έβλεπε ήθελε να το κατακτήσει. Οι ορέξεις του ήταν μάλιστα τόσο δυνατές που δεν στεκόταν καν στο αν η περιπέτειά του θα είχε συνέχεια. Η «δουλειά» να γίνει, αυτό είχε σημασία και έκανε ό,τι του κατέβαζε η κούτρα.

«Τι μωρό είσαι εσύ», «I love you baby», «μόνο για σένα ζω», «μια νύχτα μαζί σου κι ας πεθάνω», «θέλω να σε παντρευτώ», «γίνε η μάνα των παιδιών μου», όλα τα είχε δοκιμάσει

Ντόπιες ξένες, νέες και σιτεμένες, πέρασαν διαδοχικά το τεστ της ανταπόκρισης και φυσικά η μια χυλόπιτα διαδεχόταν την άλλη.

Σιγά όμως μην πτοηθεί το αγόρι. Στις εκατό δεν θα μου κάτσει μια; Έτσι σκεφτόταν και συνέχιζε το καμάκι σε κάθε ευκαιρία.

Μέχρι που του έλαχε η Φωφώ, μια νταρντάνα, πωπω πωπω που λέει και το άσμα. Ήταν πραγματικά θεόρατη και μπροστά της έμοιαζε με τον Ζαχαρία της χοντρής του «Θησαυρού». Κι εκεί δεν χρειάστηκε να κάνει απολύτως τίποτα. Η Φωφώκα τον βούτηξε και του έσκασε ένα φλογερό φιλί λέγοντάς του: «Έλα στη θεία πιτσουνάκι μου!»

Ο Τόλης κοκάλωσε κι ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας την έσπρωξε μακριά του. «Ντροπή κυρά μου! Για ποιον με πέρασες;»

Τι ζώδιο είναι ο Τόλης;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved