Παρασκευή και 13! Προλήψεις, ξε... προλήψεις, αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου!

Τα σκόρδα μην ξεχάσεις!

Παρασκευή και 13! Προλήψεις, ξε... προλήψεις, αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου!

Μπορεί να μην είσαι προληπτικός ή προληπτική, αλλά όσο να πεις, όταν είναι Παρασκευή και 13, κάτι σε πιάνει! Τώρα, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που βλέπει μαύρη γάτα στο δρόμο και φτύνει τον κόρφο του, βάζει σκόρδα στην τσέπη του για το κακό το μάτι και γενικά έχει προλήψεις, τότε εκείνη την ημέρα υποφέρεις! Ποιος είναι όμως ο χειρότερος εφιάλτης σου; Τι φοβάσαι ότι θα σου τύχει ανάλογα με το ζώδιό σου; Εμείς, ανάλογα με το ζώδιό σου, μπορούμε να το μαντέψουμε και με αρκετό χιούμορ στο παρουσιάζουμε!

ΚΡΙΟΣ: Φαντάζεσαι να σηκωθώ το πρωί και να αισθανθώ ότι έχω ανάγκη κάποιον; Γιατί λέει πονάω ή είμαι άρρωστη ή κάτι μου συμβαίνει τέλος πάντων. Αμάν! Ζαλίστηκα μόνο που το σκέφτηκα! Ποτέ και κανέναν!!!

ΤΑΥΡΟΣ: Να μου αλλάξουν επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή μου και να μου βάλουν φωτογραφία με κοτοπουλάκια. Να μου πειράξουν τα εικονίδια και να τα ανακατέψουν. Να μου κουνήσουν τη μολυβοθήκη! Θεέ μου, τρόμοοοοοοοοοοοοοος!!!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να κλειστώ μέσα στο ασανσέρ, να μη με ακούει κανένας, να έχει πέσει η μπαταρία στο κινητό και να είμαι εγκλωβισμένη, άλαλη και απελπισμένη. Εγώ; Άλαλη; Φυλακισμένη; Θεός δεν υπάρχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να μπω λέει στο σπίτι και να μου έχουν κλέψει όλα τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου (300 στο σύνολο) και να μου έχουν πάρει και τα αναμνηστικά που έχω στο σπίτι (2.500 περίπου σε αριθμό). Λιποθυμώ...

ΛΕΩΝ: Να συναντήσω ένα γνωστό στο δρόμο, να κοιταχτούμε face to face και να μην με αναγνωρίσει! Μα είναι δυνατόοοοοοοοοοοον; Εμένα αγάπη μου γλυκιά; Εμένα; Απαρατήρητη περνάει τόση χάρη; Τόση ομορφιά; Χάσου, χαμένε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να προσπαθώ με κόπο να κρατήσω τη διατροφή που ξεκίνησα δυο εβδομάδες πριν και η παρέα να με βγάζει για πιτόγυρα. Στ' διάλα! Πόσο να αντέξω η οπτασία πια;

ΖΥΓΟΣ: Να ξεκινήσω να πάω στο γραφείο και να αρχίσω να τσακώνομαι με το καλημέρα σας, με το που θα πάρω το αυτοκίνητο. Να φτάσω στο γραφείο αγριεμένη και να αρχίσω λέει να ξεμαλλιάζω την κάθε πικραμένη που θα βρίσκω μπροστά μου και θα μου λέει ότι όλα τα κάνω χάλια! Ε, όχι αγάπη μου! Όχι και τόση απόρριψη! Ουστ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχω βάλει πείσμα επιτέλους να ασχοληθώ και να τελειώσω κάτι στη δουλειά που σιχαίνομαι - αλλά πρέπει να το παραδώσω- και να μου κολλάει μανιωδώς στον εγκέφαλο το τραγουδάκι της πεντάχρονης ανιψιάς μου «Τα παπάκια στη σειρά που χορεύουνε τρελά μες της λίμνης τα νερά πα πα πα πα»... Τα νεύρα μου...

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαντάζεσαι να μου πει κάποιος «κάτσε εδώ και μη το κουνήσεις!»; Έμφραγμα θα πάθω!!! Άντε από εδώ, που θα μου πεις και τι να κάνω, τιποτένιε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να μου βρεθεί άλλος σε meeting να είναι πιο έξυπνος και professional από εμένα. Θα φάω το καπέλο μου και θα ρίξω καφέ στο κινητό του. Ουστ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φαντάζεσαι να περάσει όλη η ημέρα κι εγώ να μην κάνω ούτε έναν αντίλογο, ούτε μια τόση δα μικρή διαφωνία, ούτε μια φορά, ούτε με κουνούπι; Φρίκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

ΙΧΘΥΣ: ... Δεν πιστεύω να βγει εκείνος ο πράσινος δράκος που λέγαμε από την κουζίνα και να έρθει στο δωματιάκι μου όσο κοιμάμαι σαν πουλάκι και να με κάνει φιλετάκια πουρέ, έτσι; Ή να με παρακολουθεί κανένα τέρας, από αυτά που δεν βλέπεις; Ξέρεις εσύ, τι λέω... Ωχ, Παναΐα μου!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα 4 ζώδια εύκολα θα σε «πουλήσουν»!

Τα 3 ζώδια που φοβούνται και την «σκιά» τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved