AstroQuiz: Τα ερωτικά μπλεξίματα του μουρντάρη Τάκη, το νοσοκομείο και οι δικηγόροι!

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Τα ερωτικά μπλεξίματα του μουρντάρη Τάκη, το νοσοκομείο και οι δικηγόροι!

Ήταν Παρασκευή απόγευμα και ο Τάκης που είχε μόλις τελειώσει τις δουλειές του στο γραφείο, άρχισε να καταστρώνει τα σχέδιά του για το Σ/Κ. Έβγαλε από το συρτάρι του τις φωτογραφίες των κοριτσιών κι άρχισε τα α μπε μπα μπλομ. Κική, Μαρία, Ελένη, Πόπη, Βάσω, Λίτσα, Ρένα…

Χε χε χε, ποια να ήταν άραγε η τυχερή για σήμερα, σκέφτηκε και γελούσαν μέχρι και τα αυτιά του.

Φυσικά είχε τρία κινητά, ώστε να μην μπερδεύεται στις προσωπικές δουλειές του. Το ένα ήταν για τις παλιές αγάπες του –τι παλιές δηλαδή, κάθε τρεις και λίγο ξαναγινόντουσαν καινούριες- το δεύτερο για τις ολότελα νέες γνωριμίες και το τρίτο για την σύζυγό του την Αναστασία, η οποία φυσικά αγνοούσε την ύπαρξη των υπολοίπων. Εννοείται πως για να μην πάθει κάποια νίλα με τα ονόματα και πει την Κική Ελένη και την Μαρία Πόπη προσφωνούσε τις αγαπημένες του «μωρό μου», «λατρεία μου» και με οποιονδήποτε άλλο προσδιορισμό δεν έδινε στόχο.

Ο τελευταίος έρωτάς του ωστόσο τον είχε στριμώξει άγρια. Η Ρένα είχε μυριστεί το ανοιχτό πεδίο και τις απιστίες του Τάκη και μια μέρα του το ξέκοψε εντελώς. Ή μόνο μαζί μου ή φεύγω για άλλη παραλία. Μάταια προσπάθησε να την κατευνάσει λέγοντας ένα σωρό ψέματα. Στο τέλος μάλιστα άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, αφού δεν τα θυμόταν όλα και το ένα αναιρούσε το άλλο.

«Θα σε τακτοποιήσω εγώ, εσένα» του είχε πει την τελευταία φορά που ειδωθήκανε, μα δεν της έδωσε και τόση σημασία. Τα είχε ξανακούσει αυτά και πάντα έβρισκε τρόπο να ξεγλιστρά.

Όταν όμως άνοιξε απότομα η πόρτα του γραφείου του και είδε μπροστά του οκτώ αγριεμένα θηλυκά, τα χρειάστηκε. Αυτό δεν το περίμενε, άσε που οι φωτογραφίες, απλωμένες φαρδιά πλατιά επάνω στο γραφείο, ήταν οι προφανείς αποδείξεις για τις μουρνταριές του. Πρώτη χίμηξε επάνω του η σύζυγος. Άρπα αυτήν, άρπα και την άλλην… Ύστερα ακολούθησαν και τα υπόλοιπα κορίτσια με τσαντιές, τσιμπιές, χαστούκια κι ότι άλλο διέθετε η κάθε μια τους. Το νοσηλευτικό προσωπικό και οι δικηγόροι ανέλαβαν τα υπόλοιπα…

Η Ρένα πάντως το ‘πε και το ‘κανε. Είχε τον τρόπο της και βρήκε όλες τις απατημένες, με πρώτη την σύζυγο. Μάλιστα από εν δυνάμει ανταγωνίστριες τις έκανε συμμάχους κι όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια και πολύ καλές φίλες.

Τι ζώδιο είναι η Ρένα;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved