AstroQuiz: Η Ασπασία, ο Μενέλαος και η «μάχη» του χαρταετού

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Η Ασπασία, ο Μενέλαος και η «μάχη» του χαρταετού

Παρότι είχε πατημένα τα εβδομήντα, η Ασπασία αμόλησε καλούμπα σαν εικοσάχρονη. Ήταν μάλιστα πολύ περήφανη για τον χαρταετό της, που τον είχε φτιάξει με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, τα επώνυμα, όχι τίποτε δευτεράντζες κι όπως κάθε χρόνο ήταν σίγουρη ότι θα πήγαινε ψηλότερα απ’ όλους. Ήταν βέβαια και η απαράμιλλη τεχνική της που θα έφτανε τον «Τελευταίο Μεγιστάνα» (έτσι τον είχε βαφτίσει) μέχρι την άκρη του ουρανού.

Ο μπαμπάς της -θεός σχωρέστον- την είχε διδάξει στο πέταγμα του χαρταετού και η Καθαρά Δευτέρα ήταν για την ίδια μια ακόμη απόδειξη της υπεροχής της, όπως εξ άλλου τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και κάθε επίσημη εορτή.

Φέτος όμως τα βρήκε σκούρα με ένα θρασίμι –τον μικρό Μενέλαο- που στάθηκε δίπλα της κι ο χαρταετός του πήγαινε σφαίρα, πιο γρήγορα και πιο ψηλά από τον δικό της. Χμ… σκέφτηκε, δεν θα αργήσει να πέσει, όπως κάθε τι που την αψηφούσε. Μα εκείνος εκεί, να της βγάζει την γλώσσα γιατί αυτήν την εικόνα είχε ζωγραφισμένη επάνω του. Μια τεράστια προκλητική γλώσσα που είχε να την δει από το Sticky Fingers των Rolling Stones. Κι η ώρα περνούσε, κόντευε πια μεσημέρι κι ήταν ακόμη δεύτερη. Ωιμέ, τι ντροπή! Εξάντλησε όλες τις τεχνικές της, αναψοκοκκίνισε, βόγκηξε, πάλεψε, μα τίποτα.

Είδε κι απόειδε κι έβαλε τα μεγάλα μέσα. Ένα τηλεφώνημα αρκούσε για να σπεύσει ο υποδιοικητής από τον πύργο ελέγχου του μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας. Βλοσυρός και φορώντας την στολή του, κατευθύνθηκε προς τον Μενέλαο, λέγοντάς του: Άδεια πτήσης και δίπλωμα νεαρέ…

Όχι που θα της κουνιόταν…

Τι ζώδιο είναι η Ασπασία;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved