AstroQuiz: Η αναποφάσιστη Τζένη και τα ατελείωτα «μαρτύρια» της πωλήτριας

Διάβασε την ιστορία και προσπάθησε να βρείς την σωστή απάντηση!

AstroQuiz: Η αναποφάσιστη Τζένη και τα ατελείωτα «μαρτύρια» της πωλήτριας

Η Τζένη Κομψίδου κοίταξε με ενδιαφέρον το συνολάκι που της πρότεινε η πωλήτρια. Χμ… αρκετά καλό, είναι και στο χρώμα που μου αρέσει… Να το συνδύαζα άραγε και με ένα καπέλο; Πως σας φαίνεται η ιδέα;

-Μα ναι, φυσικά… Η πωλήτρια απέναντί της είχε αποκτήσει από ώρα εκείνο το προσποιητό χαμόγελο οδοντόπαστας αλλά τι άλλο να έκανε μετά από τρεις ώρες βάλε-βγάλε και τριάντα πέντε δοκιμές; Φούστες, παντελόνια, μπλουζάκια κάθε είδους φορέματα και φουλάρια, μπαινόβγαιναν στις κρεμάστρες, μα η κυρία Τζένη δεν έλεγε να αποφασίσει. Και τώρα της κατέβηκε η φαεινή για το καπέλο; Ωχ όχι θεέ μου!

Πιάστε με λιποθυμώ… Πήγε να σωριαστεί η δόλια αλλά ευτυχώς την πρόλαβε ο νεαρός συνάδελφός της που έτυχε να περνά από εκεί εκείνη την στιγμή.

Μετά τα κλασικά –λίγο νερό, αέρα, αιθέρα κλπ- ο Γιάννης Τζιμάνης κατάλαβε το πρόβλημα κι ανέλαβε δράση.

-Αγαπητή κυρία, νομίζω –μα τι λέω είναι βέβαιο- ότι αυτό το συνολάκι σας πάει μούρλια. Αμφιβάλλω αν θα υπάρξει αρσενικό που θα αντισταθεί στην γοητεία σας.

Κι επειδή άκουσα για το καπέλο, θεωρώ ότι θα αδικήσει τα υπέροχα μαλλιά σας!

Αχ βρίσκετε; Καμάρωνε η Τζένη… Μα πως τα λέτε, πως τα λέτε… Και η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, αυτό ήθελα από την αρχή, όταν το είδα στην βιτρίνα σας μα να… ήθελα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη κι ύστερα μπερδεύτηκα τόσο πολύ… Κι αυτή η ιδέα για το καπέλο, ήταν όντως too much… Ευτυχώς που βρεθήκατε κι εσείς να με βγάλετε από την δύσκολη θέση.

Η δυστυχής πωλήτρια πρόλαβε να της στείλει μια μούντζα, πριν λιποθυμήσει ξανά, οριστικά και αμετάκλητα.

Μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά πάντως η Τζένη Κομψίδου και ο Γιάννης Τζιμάνης πρόλαβαν να μιλήσουν για την μόδα, τον καιρό, την κοσμική ζωή και φυσικά να ανταλλάξουν τηλέφωνα για μια επόμενη και περισσότερα υποσχόμενη συνάντηση μεταξύ τους.

Και επιτέλους έφυγε πλήρως ικανοποιημένη με τον νεαρό να την συνοδεύει διακριτικά προς την έξοδο.

Τι ζώδιο είναι ο Τζένη Κομψίδου;

Απάντησέ μας παρακάτω



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved